Bătaie ca-n filme în noaptea de Revelion, la un hotel din Baia Mare. Mai mulți răniți, duși de urgență la spital – Video

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 10:25
Bătaie ca-n filme în noaptea de Revelion, la un hotel din Baia Mare. Mai mulți răniți, duși de urgență la spital – Video
Bătaie ca în filme în Baia Mare. Sursa foto: baiamare24.ro

O bătaie ca în filme a avut loc azi noapte în Baia Mare. Revelionul a fost unul foarte agitat pentru petrecăreții care erau cazați la un hotel de patru stele din municipiul din nordul României.

Bătaie de Revelion în Baia Mare: 10 echipaje de poliție au intervenit

A fost nevoie de intervenția a 10 echipaje de poliție pentru a opri răfuiala. Mai multe persoane au fost rănite în urma altercației care a continuat și în fața hotelului.

Cel mai grav dintre răniți a fost un bărbat căruia i s-a îndesat o sticlă pe gât, notează baiamare24.ro.

Doi răniți prezintă traumatisme cranio-faciale

Scandalul care s-a lăsat cu pumni, sticle sparte și mult sânge a început la finalul petrecerii de Revelion, pe fondul consumului de alcool.

Cele mai multe persoane luate cu ambulanțele și duse de urgență la spital s-au ales cu sticle de bere în cap, din senin, însă, din fericire, acestea sunt acum în afara oricărui pericol.

Bătaia a început în interiorul hotelului și a continuat în parcarea acestuia, bătăușii mutându-se inclusiv în curtea unei reprezentanțe auto.

„Polițiștii au intervenit în această dimineață la o unitate hotelieră din Baia Mare, după ce au fost sesizați cu privire la producerea unui scandal. Trei bărbați, care prezentau leziuni în urma unei altercații, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Florin Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș pentru publicația băimăreană.

„Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a mai spus reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județeană Maramureș.

„Două persoane rănite prezintă traumatism cranio-facial acut iar una a suferit un traumatism membru inferior. Ele au fost preluate și transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD și două echipaje SAJ”, au declarat cei de la Ambulanță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×