Elicopter cu două persoane la bord, prăbușit în Prahova! Care e starea victimelor

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/03/2019, 11:06
Elicopter cu două persoane la bord, prăbușit în Prahova! Care e starea victimelor GALERIE FOTO
Elicopter cu două persoane la bord, prăbușit în Prahova

Un elicopter care avea două persoane la bord s-a prăbușit, vineri dimineață, în județul Prahova. Aparatul de zbor aparține Școlii de Aviație Strejnic și nu a fost avariat, iar persoanele aflate la bord, pilotul și cursantul lui, nu au fost rănite.

Elicopter cu două persoane la bord, prăbușit în Prahova

Incidentul aviatic s-a produs vineri dimineața în județul Prahova. Un elicopter care aparține Școlii de Aviație Strejnic a aterizat forțat, lovindu-se ușor de pista de aterizare cu partea din spate. Din fericire, cele două persoane aflate la bordul elicopterului Robinson 222 MDV nu au fost rănite.

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au anunțat că nu au fost înregistrate apeluri la numărul de urgență 112 cu privire la incidentul aviatic din județul Prahova.

Elicopterul prăbușit este un Robinson 222 MDV
Elicopterul prăbușit este un Robinson 222 MDV

Elicopterul prăbușit aparținea unei școli de aviație

„Pe baza informațiilor vehiculate în presă, ISU Prahova a verificat situația la Școala de Aviație Strejnic, care a informat că în momentul efectuării unei manevre de aterizare un elicopter a atins cu partea din spate solul. Cele 2 persoane aflate la bord nu necesită îngrijiri medicale.

În urma discuțiilor cu reprezentanții Școlii de Aviație, nu a fost necesară angrenarea resurselor ISU Prahova la fața locului”, au transmis reprezentanții IGSU.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×