Un avion care mergea la Dubai, deturnat de un bărbat înarmat. Un om a murit

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 20:54
Un avion care mergea la Dubai, deturnat de un bărbat înarmat. Un om a murit GALERIE FOTO
Un avion care mergea spre Dubai a fost deturnat de un bărbat înarmat!

Un avion care se îndrepta spre Dubai a fost deturnat de către un bărbat care purta o armă la el. La bordul aeronavei se aflau 134 de pasageri care s-au speriat teribil în urma incidentului. Cei care au plecat cu zborul Bangladesh Airlines BG 147 din Dhaka nici nu știau ce îi așteaptă. Conform Daily Mail, agresorul a avut o tentativă să intre în cabina piloților.

Acela a fost momentul în care echipajul a decis că cel mai bine pentru pasageri și pentru ei ar fi ca aeronava să aterizeze de urgență la Shah Amanat. Iată declarațiile purtătorului de cuvând și ale pasagerilor aflați la fața locului! „Totul s-a petrecut la doar 10 minute de la decolarea avionului”, a fost declarația unui pasager al bordului.

Un avion cu 134 de pasageri la bord, care mergea spre Dubai, a aterizat de urgență!

Din păcate, zborul Bangladesh Airlines BG 147, care plecase din Dhaka, a fost întrerupt. Un bărbat înarmat cu un pistol a vrut să intre în cabina piloților și i-a făcut pe pasageri să se teamă pentru viața lor. Echipajul a decis că opțiunea pentru a putea evita orice incident este ca aeronava să aterizeze în regim de urgență la Shah Amanat.Cei 134 de pasageri aflați la bordul avionului au fost evacuați, iar la fața locului au ajuns imediat trupele de elită din Bangladesh.

Avion cu 148 de pasageri, deturnat de un bărbat înarmat!
Avion cu 134 de pasageri, deturnat de un bărbat înarmat!

Agresorul este un tânăr în vârstă de 25 de ani. Supectul înarmat din avionul din Bangladesh a fost împușcat mortal. Din păcate, în zborul spre Dubai, 134 de pasageri și 14 membrii ai echipajului au fost înspăimântați de bărbatul de doar 25 de ani care avea la purtător o armă. Agresorul este cunoscut ca Mahadi și a murit imediat după ce a fost arestat după ce a fost împușcat, conform purtătorului de cuvânt al armatei General Maior Motiur Rahman. „Echipa noastră i-a cerut agresorului să se predea, dar a refuzat să coopereze și a început să devină din ce în ce mai agresiv, iar mai apoi a fost împușcat. Acesta avea la el doar un pistol, nimic altceva”, a declarat sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×