Elena Udrea susține că Alina Bica nu va mai veni niciodată în România: „Am vorbit cu ea”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 15:36
Elena Udrea susține că Alina Bica nu va mai veni niciodată în România: „Am vorbit cu ea”
Elena Udrea a declarat că Alina Bica nu se va mai întoarce în România. Sursa foto: antena3.ro

Elena Udrea a declarat astăzi, în fața Curții de Apel București, unde s-a prezentat într-un alt proces decât Gala Bute, că fosta șefă DIICOT, Alina Bica nu are de gând să mai vină niciodată în România. Udrea confirmă zvonurile apărute în ultimele luni potrivit cărora Alina Bica se gândește serios să rămână în străinătate, solicitând azil politic într-o altă țară decât Costa Rica, acolo unde în luna octombrie a anului trecut a fost arestată.

Elena Udrea a dat explicații în dosarul mitei pentru PDL

Udrea s-a prezentat azi în fața magistraților pentru a da explicații într-un dosar de mare corupție. La mijloc ar fi vorba despre niște colosale care ar fi intrat în pușculițele PDL, partid înghițit în timp de PNL, acolo unde foști membri își văd nestingheriți de politică. Fostul ministru al Turismului a primit acuzația de la procurorii DNA că a solicitat 5 milioane de euro unui om de afaceri pentru prelungirea anumitor contracte cu dedicație în energie.

„Este vorba despre banii dați în campania din 2012 la PDL București pentru alegerile locale. Nu sunt bani luați de Elena Udrea. Domnul avocat vă poate spune că am primit o soluție în care procurorii recunosc că acești bani au fost cheltuiți la partid, ceea ce, în opinia noastră și conform legii de atunci, este o finanțare nelegală de partid care nu are caracter penal pentru mine, ca șef al organizației PDL București”, a declarat azi Elena Udrea în fața Curții de Apel.

alina bica
Alina Bica ar solicita azil politic într-o altă țară decât Costa Rica. Sursa foto: puterea.ro

Udrea: „Alina Bica nu mai vine în România”

Cât despre buna ei prietenă, Udrea a spus: „Am mai vorbit cu ea, cu Alina Bica. O să vă rog să o întrebați pe ea. Din câte știu eu, Alina Bica nu mai calcă în România. Nu mai vine în România”, notează hotnews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×