Elena Udrea începe pregătirile de botez: ”Traian Băsescu nu va fi nașul copilului”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 11:22
Elena Udrea începe pregătirile de botez: ”Traian Băsescu nu va fi nașul copilului”
Elena Udrea se pregătește de botezul fetiței sale. sursa foto: romaniatv.net

Elena Udrea a început pregătirile de botez pentru fiica sa Eva Maria. Fetița fostului ministru al Turismului va împlini pe 20 septembrie vârsta de 1 an, dată la care Elena Udrea a programat și botezul. 

Elena Udrea o va boteza pe Eva Maria pe 20 septembrie

Elena Udrea a mărturisit că se află în toiul pregătirilor pentru botezul fiicei sale Eva Maria. Fostul politician a declarat că fetița va fi botezată pe 20 septembrie, ziua în care împlinește un an. Fostul ministru nu a hotărât unde va ține petrecerea de botez, dar știe cine nu vor fi nașii micuței. 

„Mă pregătesc de botez. Asta pot să vă confirm. Fetița crește, face un an. Traian Băsescu nu va fi nașul copilului”, a declarat fostul ministrul al Turismului, potrivit stiripesurse.ro.

„Mă bucur că sunt acasă și că eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre bine în România și în Justiție. Am motivele mele să cred asta. (…) Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre normalitate în țara asta, inclusiv în JustiȚie. Ușor – ușor lucrurile vor intra în logica lor de legalitate“, a declarat Elena Udrea la ieșirea din sala de judecată.

Fetița va fi botezată la vârsta de un an
Elena Udrea Și Adrian Alexandrov o vor boteza pe Eva Maria pe 20 septembrie. Sursa foto: cancan.ro

Elena Udrea vrea să-și crească copilul în România

Elena Udrea a fugit în Costa Rica în anul 2018 după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare în Dosarul Gala Bute. Iubitului fostului ministru, Adrian Alexandrov, a făcut naveta România – Costa Rică până în momentul în care Elena Udrea a luat decizia de a se întoarce în țară, la scurt timp după ce ICCJ a admis suspendarea executării pedepsei. Cea mai mare dorință a celor doi este ca botezul fetiței, dar și nunta lor să aibă loc în România.

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook în momentul în care s-a întors ”acasă”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×