Elena Udrea, condiții cumplite în închisoare: ”Se teme să își mai vadă copilul!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/11/2018, 11:09
Elena Udrea, condiții cumplite în închisoare: ”Se teme să își mai vadă copilul!”
Elena Udrea, condamnată în dosarul Gala Bute

Elena Udrea se plânge de frica și violențele din închisoare. Avocata Alinei Bica a făcut câteva declarații despre condițiile pe care trebuie să le suporte Elena Udrea și fosta șefă DIICOT. Cele două femei sunt închise în Costa Rica, loc din care au fost arestate chiar de pe stradă.

În urmă cu o lună, cei care voiau să se facă dreptate în dosarul Gala Bute în care erau acuzate Elena Udrea și Alina Bica, au avut undă verde, pentru că cele două au fost arestate preventiv. Judecătorii din România le-au respins cererile pentru păstrarea în arest la domiciliu, dar și pentru eliberarea acestora. Iată ce spune avocata șefei Diicot despre modul de viață de acum.

Vezi AICI imagini incredibile din închisoarea în care este închisă Elena Udrea!

Elena Udrea și Alina Bica, temeri mari în închisoarea din Costa Rica

S-a făcut dreptate în ceea ce privește dosarul Gala Bute. Elena Udrea și Alina Bica au ajuns în închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa. Iată ce spune avocata șefei DIICOT: “Condiţiile de detenţie sunt mult mai grele decât cele din România. În România, Elena Udrea ar fi putut să îşi crească acasă copilul până la un an. Acolo, într-adevăr, are un loc unde să îşi alăpteze copilul.

A preferat să o aducă pe fetiţă foarte rar la penitenciar fiindcă s-a născut foarte mică şi îi este teamă să nu contacteze alte boli din închisoare. Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”.

Dosarul Gala Bute

Elena Udrea este arestată în Costarica în închisoarea El Bues Pastor. Fostul ministru a primit vestea bună de la decizia Înaltei Curți, care i-a dat 6 ani de înshisoare cu executare, cu toate că procurorii ceruseră 21 de ani. Din păcate, alte nume importante se află în dosarul care o vizează pe Elena Udrea.

Aceștia sunt: Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, Rudel Obreja, fost președinte al Federației române de Box, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Tudor Breazu, fost asistent al Elenei Udrea, Ștefan Lungu, consilier Elena Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, dar și Dragoș Botoroagă, om de afaceri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×