Ce a făcut Adrian Alexandrov, după ce a aflat că Elena Udrea rămâne în arest

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/11/2018, 10:41
Ce a făcut Adrian Alexandrov, după ce a aflat că Elena Udrea rămâne în arest GALERIE FOTO
Ce gest a făcut Adrian Alexandrov după aflarea veștii că Elena Udrea va rămâne în arest?

Soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, și-a făcut o fotografie emoționantă cu micuța celor doi, la puțin timp de la aflarea veștii că fostul ministru va rămâne în arest. Elena Udrea a primit o lovitură destul de dură de la judecători, astfel că cererea sa de eliberare a fost recent respinsă.

Cazul controversat al fostului ministru și al Alinei Bica e departe de a se termina. Cele două se pare că solicitaseră înlocuirea de arest preventiv cu una de arest la domiciliu sau control judiciar, dar a fost vehement respinsă de justițiari.

Adrian Alexandrov,  gest emoționant după aflarea veștii că Elena Udrea va rămâne la arest

Om de afaceri, Adrian Alexandrov, încearcă să țină locul mamei pentru fiica sa, de la sentința pe care a primit-o fostul ministru. După ce la începutul lunii octombrie Alina Bica și Elena Udrea au fost reținute de pe străzile din Costa Rica, familia pe care o visa Adrian Alexandrov mai are de așteptat. Așadar, acum se ocupă împreună cu mama fostului ministru de fetița acestora. Cele două femei au fost acuzate în dosarul Gala Bute, în care mai apare numele lui Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române.

Elena Udrea a primit în instanță pedeapsa de șase ani de închisoare cu executare, fiind acuzată pentru abuz în serviciu, dar și pentru luare de mită. De asemenea, fosta blondă a politicii, așa cum este cunoscută, mai este acuzată și că ar fi determinat funcționari din minister să își încalce atribuțiile. După sentința primită, Elena Udrea s-a refugiat în Costa Rica, loc în care a găsit liniște până la sfârșitul sarcinii.

Adrian Alexandrov, poză alături de fiica sa, Eva Maria
Adrian Alexandrov, poză alături de fiica sa, Eva Maria

Depărtarea acesteia din viața fiicei sale l-a făcut pe Adrian Alexandrov să fie din ce în ce mai aproape de Eva Maria, pentru a nu simți lipsa mamei. Bărbatul surprinde des fotografii cu micuță, iar mai apoi le postează în mediul online alături de descrieri extrem de emoționante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×