Elena Udrea a stârnit controverse, după publicarea unei fotografii! Ce au observat oamenii

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/01/2019, 15:19
Elena Udrea a stârnit controverse, după publicarea unei fotografii! Ce au observat oamenii
Udrea a stârnit controverse pe internet, după publicarea unei fotografii

Elena Udrea, scandal pe Facebok, după ce a publicat o fotografie. Se pare că orice ar fi, fostul ministru va zâmbi în continuare, mai ales după ce lucrurile merg din ce în ce mai bine în viața ei. Pe 24 decembrie 2018 aceasta a fost eliberată din închisoarea costaricană, astfel că a reușit să petreacă Revelionul alături de familie, la un local din San Jose. În noaptea dintre ani, pe lângă petrecut, Elena Udrea a hotărât să imortalizeze momentul important. Imediat, fosta blondă de la Cotroceni a publicat amintirea pe Facebook, amintire ce a stârnit controverse.

”Ești cam bronzată pentru o deținută”, a spus unul dintre prietenii virtuali. De latfel, este o observație relevantă, căci în imagine se poate observa cum, pe pieptul fostului ministru, se vede o dungă discretă făcută de costumul de baie. Mai mult, fanii au observat și că fostul ministru are rădăcile neîngrijite, unul dintre comentarii fiind: ”n-a avut timp să se vopsească, dar a avut timp să se bronzeze?”

Elena Udrea a stârnit controverse pe internet! ”Cam bronzată pentru o deținută!”

De asemenea, înainte de sărbători, aceasta a transmis și un mesaj tuturor românilor. ” Vă urez în noul an să aveți credința și puterea de a vă transforma dorințele în realitate! La mulți ani! La mulți ani și celor care iși serbează numele astăzi, de ziua Sfântului Vasile. Vă mulțumesc tuturor pentru felicitările și urările cu ocazia aniversarii mele, în 26 decembrie! Mi-au făcut ziua minunata!”

Elena Udrea a stârnit controverse, după publicarea unei fotografii! Ce au observat oamenii
Elena Udrea, alături de familia sa, de Revelion

Cât despre reîntâlnirea cu fiica sa, din poveștile Elenei Udrea se poate înțelege o urmă de dezamagire, căci fetița nu a recunoscut-o. ”Copilul nu m-a recunoscut când am ajuns acasă. Eu continui să mă lupt pentru dreptatea mea. Am dormit cu Alina Bica în pat, noroc că este slabă”, a povestit Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×