Elena Udrea a petrecut un Revelion pe cinste! Cu cine s-a pozat în noaptea dintre ani

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
02/01/2019, 09:32
Elena Udrea a petrecut un Revelion pe cinste! Cu cine s-a pozat în noaptea dintre ani GALERIE FOTO
Elena Udrea a petrecut Revelionul în Costa Rica, alături de fetița sa, Eva Maria, mama sa și logodnicul, Adrian Alexandrov

Elena Udrea a petrecut Revelionul în Costa Rica. Proaspăt ieșită din pușcărie, Elena Udrea a postat pe un cont de socializare o poză de la trecerea dintre ani în care apare alături de fetia sa, Eva Maria, de mama sa și de logodnicul Adrian Alexandrov. Fostul ministru al turismului a transmis și un mesaj pentru urmăritorii săi de pe Facebook.

Bronzată și scăpată de griji, Elena Udrea a postat o fotografie de la petrecerea de Revelion. Imaginea este dintr-un local din Costa Rica. În fotografie Elena Udrea apare alături de familie. De la peste 10.000 de km depărtare fostul ministru a avut câteva urări de făcut pentru români.

Elena Udrea s-a pozat de Revelion în Costa Rica, alături de fetița și mama sa, dar și de logodnicul Adrian Alexandrov

Din Costa Rica, unde a petrecut Revelionul alături de familie, Elena Udrea a transmis un mesaj pe Facebook. ”Vă urez în noul an să aveți credința și puterea de a vă transforma dorințele în realitate! La mulți ani! La mulți ani și celor care iși serbează numele astăzi, de ziua Sfântului Vasile. Vă mulțumesc tuturor pentru felicitările și urările cu ocazia aniversarii mele, în 26 decembrie! Mi-au făcut ziua minunata!”, le-a urat Elena Udrea românilor.

Elena Udrea a petrecut Sărbătorile de iarnă la temperaturi de plajă, în Costa Rica

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare. Recent, Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate din închisoarea din Costa Rica, după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului completurilor de 5 judecători formate nelegal. După eliberarea sa Elena Udrea s-a plâns de condițiile din închisoare. „Copilul nu m-a recunoscut când am ajuns acasă. Eu continui să mă lupt pentru dreptatea mea. Am dormit cu Alina Bica în pat, noroc că este slabă”, a povestit Elena Udrea experiența din detenția costaricană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×