Elena Merişoreanu, reacţie după ce Cornel Galeş a murit: „Dumnezeu să îi așeze sufletul lângă cel al consoartei sale”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/12/2019, 15:47
Elena Merişoreanu, reacţie după ce Cornel Galeş a murit: „Dumnezeu să îi așeze sufletul lângă cel al consoartei sale”
Elena Merişoreanu deplânge moartea lui Cornel Galeş

Vestea conform căreia Cornel Galeş a murit a provocat un şoc imens în rândul celor care l-au cunoscut  şi l-au apreciat. Printre cei care au reacţionat faţă de decesul fulgerător al artistului se numără şi cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu.

Elena Merişoreanu, reacţie emoţionantă după ce Cornel Galeş a murit

“Dumnezeu să-l ierte. Eu n-am știut că s-a mutat în Spania, nu am mai apucat să vorbesc cu el de la înmormântarea Ilenei. M-a sunat să merg la parastas, dar nu am reușit să ajung. Recunosc că, puțin m-a deranjat când a apărut cu noua iubită după doar trei luni de la moartea soției… dar, cu timpul s-au remediat aceste resentimente.

Dumnezeu să îi așeze sufletul lângă cel al consoartei sale. Am ținut enorm la el, l-am apreciat pentru că a fost mereu alături de Ileana, o urma peste tot, i-a fost alături până în ultima clipă. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru cancan.ro.

Cornel Galeş, victima unui accident rutier grav

Cornel Galeş a murit în urma unui accident rutier produs în Spania, la vârsta de 60 de ani. Pe pagina acestuia de Facebook au început deja să apară mesaje de condoleanţe din partea prietenilor virtuali. „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa i odihnească în pace!”, este unul dintre mesajele apărut pe pagina de socializare a lui Cornel Galeş.

O altă persoană spune că acesta şi-ar fi prevestit sfârşitul, după ce cu câteva zile înainte de accident postase pe reţeaua de socializare piesa „Atât de singur” a celor de la Talisman.  „Omul acesta… si-a prevestit sfârşitul… Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating ţărmul…Cornel a atins ultimul ţărm…Hristos să-l intâmpine la portile cerului!”, a scris o persoană pe pagina sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×