Elena Ionescu intră în show-ul Survivor România! Bruneta o înlocuiește pe Ioana Filimon

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
06/01/2020, 16:11
Elena Ionescu intră în show-ul Survivor România! Bruneta o înlocuiește pe Ioana Filimon
Elena Ionescu intră în show-ul Survivor România. Sursa foto: perfecte.ro

Cântăreața Elena Ionescu se alătură concurenților Survivor România! Frumoasa brunetă o înlocuiește în reality show-ul ce urmează să fie difuzat de Kanal D pe Ioana Filimon, care a trebuit să se retragă din cauza unor probleme de sănătate.

Elena Ionescu intră în show-ul Survivor România

Cântăreața este obișnuită de mică cu lumina reflectoarelor, deoarece cântă încă de la 6 ani la diferite festivaluri. Cunoscută în România a devenit după ce a câștigat preselecția pentru vocea trupei Mandinga, unde a rămas pentru 10 ani!

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum „Pasiune”, în colaborare cu Puya și Vescan, „Spune-i”, în colaborare cu Mahia Beldo, sau „Ce e dragostea”, recent lansată.

”Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană”

Elena Ionescu a compus majoritatea pieselor pe care le interpretează, printre acestea numărându-se și celebrele „Zaleilah” și „Papi Chulo”, din perioada colaborării cu Mandinga. „Habibi I love you”, hit-ul interpretat alături de Pitbull, celebrul rapper american de origine cubaneză, și artistul marocan Ahmed Chawki, completează panoplia succeselor muzicale ale frumoasei artiste.

Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru, iar acum se pregătește să intre în cea mai intensă competiție a anului, „Survivor România”.

Frumoasa brunetă consideră că experiențele pe care le-a trăit până acum au călit-o pentru orice încercare, oricât de dificilă ar părea la prima vedere.

„Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană”, declarat artista, care va completă echipa de vedete de la “Survivor România”. Show-ul se va filma în jungla din Republica Dominicană.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×