Elena Băsescu s-a fotografiat cu fiica cea mare, Sofia, și le-a făcut o urare internauților, de Anul Nou

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/12/2019, 14:49
Elena Băsescu s-a fotografiat cu fiica cea mare, Sofia, și le-a făcut o urare internauților, de Anul Nou
Elena Băsescu, fotografie cu fiica ei Sofia, pe Facebook

Elena Băsescu s-a fotografiat cu fiica cea mare, Sofia, și le-a urat fanilor și prietenilor de pe rețelele de socializare un an nou fericit.

Elena Băsescu vă urează un an nou fericit

Mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, mamă a trei copii minunați, va petrece Revelionul cel mai probabil alături de cei dragi.

Fostul manechin și europarlamentar s-a despărțit recent de tatăl celui de-al treilea copil, însă din imaginea pe care a publicat-o în mediul virtual se poate vedea că este împăcată cu momentul și acum este mai bine, gata să dea totul pentru îngerașii ei.

S-a despărțit recent de Cătălin Tomată

„Să aveţi un an 2020 mai bun decât cel pe care îl încheiem. Să fiţi sănătoşi şi iubiţi, să zâmbiţi mai mult şi să-i aveţi pe toţi cei dragi alături”, le-a urat EBa internauților.

„Vă dorim un an nou pe măsura celor mai îndrăzneţe visuri ale voastre. La mulţi ani!”, a mai scris fosta politiciană.

Înainte să fie cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată, Elena a avut o căsnicie cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda, cu care are doi copii, pe Sofia și Traian.

Potrivit presei mondene, Elena și Tomată s-ar fi separat în luna septembrie a acestui an.

EBA a mers singură la botezul fetiței Elenei Udrea, acesta fiind principalul semn că relația ei cu Cătălin nu a funcționat.

Nu se cunosc motivele despărțirii dintre cei doi. Elena și Cătălin au fost împreună timp de doi ani, în 2018 și 2019. Din ieșirile publice împreună, cei doi nu dădeau vreun motiv de bănuială că nu s-ar înțelege.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×