Elena Băsescu a mers la avanpremiera filmului Miami Bici! Ținuta excentrică aleasă de fiica fostului președinte al României

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/02/2020, 13:38
Elena Băsescu a mers la avanpremiera filmului Miami Bici! Ținuta excentrică aleasă de fiica fostului președinte al României
Elena Băsescu, apariție de senzație la filmul bunului său prieten, Codin Maticiuc. Sursa foto: Facebook

În ultimii ani, Elena Băsescu a preferat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, pentru a-și putea crește liniștită copiii, mai ales după divorțul de fostul soț. În rarele sale apariții, mezina fostului președinte al României reușește, însă, să stârnească uimirea și admirația tuturor celor din jur.

Elena Băsescu, apariție de senzație la avanpremiera noului film al lui Codin Maticiuc

La fel s-a întâmplat și zilele acestea, când „Eba” a mers la avanpremiera unuia dintre cele mai așteptate filme românești ale momentului.

Este vorba despre Miami Bici, peliculă produsă chiar de Codin Maticiuc, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, astfel că prezența frumoasei brunete nu este deloc întâmplătoare.

Iar evenimentul a „picat” cum nu se putea mai bine pentru Elena Băsescu, având în vedere începutul de an extrem de tumultos, mai ales pe plan sentimental, după divorțul de Bogdan Ionescu, poreclit „Syda”. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, fiica cea mică a lui Traian Băsescu riscă să piardă custodia Sofiei-Anais, pentru că bărbatul a intentat deja proces în acest sens.

În trening și pantofi cu toc, „Eba” s-a distrat de minune la film

Printre invitați s-au numărat și nume sonore ale showbiz-ului românesc, printre care Teo Trandafir, Delia, Ana Morodan, Diana Munteanu, Puya, Antonia și Alex Velea, Nicole Cherry, Dan Chișu, Inna, Jorge, sau Anda Adam. Toate privirile au fost ațintite, însă, asupra mezinei lui Traian Băsescu, mai ales datorită ținutei extravagante pentru care a optat.

Purtând un trening Gucci asortat cu o superbă pereche de pantofi stiletto cu toc foarte înalt, frumoasa mămică a fost toată numai un zâmbet la avanpremiera peliculei produse de Matinciuc în colaborare cu Matei Dima alias Bromania. Nici nu se putea altfel, având în vedere că Miami Bici este o comedie în toată regula.

Sinopsis Miami Bici

Filmul spune povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi mult-râvnitul „vis american”, dar și pe cel autentic românesc, de a se „îmbogăți rapid”.

Odată ajunși acolo, eroii noștri se trezesc prinși fără voia lor în planul machiavelic al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicați „până-n gât” în afacerile dubioase ale lui Mișu și sfătuiți în secret de Gelu, mentorul lor auto-proclamat de acasă cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, Ion se îndrăgostește nebunește de Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care li se alătură pentru a le da o mână de ajutor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×