Ela Crăciun a făcut accident de mașină: ”Doamne, dacă eram cu Alesia în mașină?”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/02/2020, 15:27
Ela Crăciun a făcut accident de mașină: ”Doamne, dacă eram cu Alesia în mașină?”
Ela Crăciun, mărturisire despre accidentul rutier prin care a trecut. Sursa foto: Instagram.com

Ela Crăciun a povestit pe blogul personal un eveniment neplăcut prin care a fost nevoită să treacă în uumă cu ceva timp. Prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 i-a mulțumit lui Dumnezeu că a fost singură în mașină atunci când a făcut accident.

Jurnalista Ela Crăciun, accident cumplit. Din fericire, vedeta era singură

Fosta știristă și bloggeriță de succes Ela Crăciun este o persoană extrem de atentă când vine vorba de siguranța celor 3 copii. Vedeta a mers de curând să achiziționeze un nou scaun de mașină pentru Nicholas, cel mai mic dintre copiii săi, moment în care și-a adus aminte de un eveniment nefericit prin care a trecut.

Prezentatoarea TV a povestit pe blogul său că s-a chinuit extrem de mult cu Alesia în momentul în care trebuia să plece la drum cu mașina. Ela Crăciun a trecut printr-un accident rutier în urmă cu ceva timp, dar a reușit să scape teafără și nevătămată. Jurnalista tocmai ce-și lăsase fiica la grădiniță și i-a mulțumit lui Dumnezeu că era singură în mașină.

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Așa că îi înțeleg foarte bine pe părinții cu copii care plâng de când îi pui în mașină până când ajungi la destinație. Alesia era atât de insistentă și revoltată încât pur și simplu nu mai știam cum să ne descurcăm cu ea și refuzul ei de a sta cuminte în scaun.

Până într-o zi: am lăsat-o dimineață la grădiniță, iar la întoarcere acasă a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp”, a scris prezentatoarea TV pe blogul său.

Ela Crăciun despre refuzul copilului de a sta în scaun, în mașină

„Primul gând a fost: «Doamne, dacă eram cu Alesia în mașină?» M-am speriat atât de tare, încât nu a mai existat nicio altă discuție legată de refuzul ei de a sta în scaunul de mașină”, a mai adăugat renumita jurnalistă.

Ela Crăciun a povestit că a reușit în cele din urmă să-și convingă fiica să stea un scaunul special pentru copii atunci când pleca cu mașina. Vedeta a mărturisit că a fotografiat mașina avariată și i-a arătat Alesiei ceea ce se poate întâmpla atunci când nu stă în scaun sau nu are centură de siguranță.

„I-am arătat pozele cu mașina, i-am spus ce am pățit și a înțeles de ce nu mai cedăm rugăminților ei. Acum, dacă nu-și pune centură, îi aduc aminte de accident și îi arăt pozele. 

Mulți părinți se gândesc că lor nu li se poate întâmplă, că merg puțin cu mașina, drumul este scurt, ei merg încet. Din păcate, nu e chiar așa de simplu…”, a ținut să mai adauge Ela Crăciun legat de incident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×