El este românul care a distrus cinci vile noi, în Marea Britanie! Românul nu a răbdat umilința!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/08/2018, 12:58
El este românul care a distrus cinci vile noi, în Marea Britanie! Românul nu a răbdat umilința! GALERIE FOTO
El este romanul care a distrus cinci vile in Marea Britanie

El este românul care a distrus cinci vile nou-nouțe, în Marea Britanie! Îl cheamă Daniel Neagu, are 31 de ani și nu se lasă păcălit ușor. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când a aflat că va fi concediat, fără a-și primi salariul.

Nu a stat pe gânduri. S-a urcat într-un escavator și a pornit spre casele la care a muncit și el. În numai 20 de minute, toate cele cinci vile, în valoare de patru milioane de euro, au fost avariate iremediabil. Meseriaș într-ale construcțiilor, Daniel a știut exact unde să lovească cu escavatorul, astfel încât stricăciunile să fie maxime. Și așa a fost!

Citește și Doi români au murit în urma prăbușirii podului rutier din apropiere de Genova, Italia

Citește și Un fermier român face un apel disperat către Guvernul României! „Nimeni nu mai vrea să cumpere de la noi”

Românul care a distrus cinci case, în Marea Britanie, nu a vrut să dea detalii autorităților

Publicația britanică The Sun a publicat primele imagini cu românul de 31 de ani. Daniel Neagu a distrus cu excavatorul 5 case abia construite într-un complex de case pentru pensionari din localitatea Buntingford, Hertfordshire. Potrivit companiei de construcții McCarthy and Stone, valoarea acestor locuințe, care urmau să fie ocupate de proprietari peste câteva săptămâni, este de 4 milioane de lire sterline.

Daniel Neagu este acuzat de distrugerea proprietății, după ce a dărâmat intenționat cele cinci case aparținând companiei McCarthy and Stone, care costau fiecare 800.000 de lire sterline și care urmau să fie date proprietarilor peste câteva săptămâni. Românul este acuzat că a râs și a făcut poze în timp ce distrugea cele cinci vile.

“Acuzația este că persoana reclamată în acest caz a luat un excavator, s-a dus pe șantierul unde se construia un complex de case pentru bătrâni și a distrus 5 vile abia construite, a căror valoare e de 4 milioane de lire sterline. Contextul în care s-a petrecut acest incident este acela că acuzatul și alți angajați care lucraseră pe acest șantier fuseseră concediați. În replică, aceștia au plecat de pe șantier cu un excavator aparținând companiei și li s-a spus de către reprezentanții firmei că salariile lor sunt blocate până când vor returna vehiculul respectiv“, a declarat procurorul britanic Elaine McMillan.

Românul i-a speriat groaznic pe vecini, care au sunat la poliție

Vecinii au filmat întreaga scenă și au chemat speriați poliția, care l-a reținut bărbatul din România care a distrus cele cionci case, în Marea Britanie. Neagu a vorbit în timpul audierii doar pentru a-şi oferi datele personale şi a-şi exprima dorinţa de a nu susţine deocamdată o pledoarie. Cetăţeanul român care locuieşte pe Athelstone Road din Harrow, în nord-vestul Londrei, nu a fost angajat direct de compania constructoare, ci lucra pentru o firmă subcontractoare, Fenton, după cum a declarat purtătoarea de cuvânt a McCarthy and Stone.

“Aşteptăm raportul inginerului specialist în structuri pentru a putea realizat planul lucrărilor necesare în vederea reparării sau a reclădirii acestor proprietăţi”, a adăugat aceasta.

“Suntem absolut devastaţi faţă de cumpărătorii afectaţi, iar prioritatea noastră este să menţinem legătura apropiată cu aceştia şi cu familiile lor şi să ne asigurăm că orice perturbare va fi limitată la minimum”, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×