El este candidatul Pro România pentru alegerile prezidențiale! Surpriză mare în partidul lui Victor Ponta

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 19:11
El este candidatul Pro România pentru alegerile prezidențiale! Surpriză mare în partidul lui Victor Ponta GALERIE FOTO
Partidul lui victor Ponta propune o surpriză pentru alegerile prezidențiale. Sursa foto - facebook

El este candidatul Pro România pentru alegerile prezidențiale! Cursa pentru Palatul Cotroceni a dat peste cap viața politică și toate partidele încearcă acum să găsească omul potrivit care să-i reprezinte și care să aibă mai ales trecere la public. Dacă liberalii merg pe mâna actualului președinte Klaus Iohannis, lucrurile au fost puțin mai complicate în celelalte grupări.

El este candidatul Pro România pentru alegerile prezidențiale!

USR și Plus au anunțat că au bătut palma și vor merge împreună și pentru acest scrutin, dar candidatul nu a fost numit chiar uşor. În cele din urmă a fost desemnat Dan Barna, în timp ce Dacian Cioloş, favoritul multora s-a mulţumit cu o eventuală poziție de premier, în cazul în care se va ajunge până acolo vreodată. A fost nebunie generală și la PSD.

Rând pe rând Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Șerban Nicolae sau Liviu Pleșoianu s-au luptat în declarații și au spus că sunt gata să îi reprezinte pe social democrați. În cursă a intrat și Gabriela Firea și edilul Capitalei părea să aibă cele mai multe șanse. N-a fost așa pentru că președintele partidului, Viorica Dăncilă a beneficiat de sprijinul filialelor și a câștigat lupta.

El este candidatul Pro România pentru alegerile prezidențiale! Victor Ponta
Victor Ponta ar vrea un candidat comun pentru partidele de stânga. Sursa foto – facebook

Surpriză mare în partidul lui Victor Ponta

Și în Pro România s-a ajuns la numele candidatului care va intra în cursă la prezidențiale. Mai mult ca sigur este vorba despre Corina Crețu, fost comisar european. Crețu a devenit prima opțiune din Pro România după desemnarea Vioricăi Dăncilă ca prezidențiabil PSD. Dacă acesta ar fi fost Eugen Orlando Teodorovici, atunci prima opțiune a Pro România ar fi fost Sorin Cîmpeanu

Crețu a anunțat Pro România că acceptă să intre în cursă dacă se merge pe candidat propriu. De remarcat că în Pro România balanța înclină momentan spre această idee, dar se așteaptă și Congresul PSD din 3 august.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×