Ei i-a suflat iubitul Cristina Ich de la Bravo, ai stil! „Vom vedea cât de serioasă e relația lor!”

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
22/01/2019, 09:06
Ei i-a suflat iubitul Cristina Ich de la Bravo, ai stil! „Vom vedea cât de serioasă e relația lor!” GALERIE FOTO
Ei i-a suflat iubitul Cristina Ich de la Bravo, ai stil! „Vom vedea cât de serioasă e relația lor!”

Cristina Ich i-a suflat iubitul Iuliei Pârlea. Angelina Jolie l-a combinat pe Alexandru Pițurcă și a lăsat-o cu „buza umflată” pe stiristă. Iulia ar fi fost logodită cu fiul fostului selecționer de la națională, dar frumoasa prezentatoare a știrilor sportive a rămas cu inima „cât un purice” când a auzit cu cine umblă Alexandru.

Alexandru Pițurcă și Cristina Ich au avut o escapadă amoroasă într-un club de fițe din Capitală. Cei doi au mers cu prietenii lor la distracție și au dansat, au băut și și-au arătat afecțiunea unul față de celălalt. Ich și Piți s-au sărutat pasional în fața tuturor și au plecat împreună acasă în zori de zi.

Cristina Ich i-a suflat logodnicul Iuliei Pârlea. „Alex nu mai există pentru mine!”

Ei i-a suflat iubitul Cristina Ich de la Bravo, ai stil! „Vom vedea cât de serioasă e relația lor!”
Ei i-a suflat iubitul Cristina Ich de la Bravo, ai stil! „Vom vedea cât de serioasă e relația lor”, a spus Iulia Pârlea.

Iulia Pârlea a rămas fără logodnic, după ce Cristina Ich i l-a suflat. Alexandru a fost cucerit iremediabil de Angelina Jolie de România. Frumoasa moldoveancă a pus mâna pe „o mină de aur”, iar prezentatoare știrilor sportive și-a pierdut „jumătatatea”. Potrivit  Cancan.ro, Iulia Pârlea ar fi declarat următoarele: „Din respect pentru familia lui, cu care am avut o relație minunată și care m-au primit cu brațele deschise în casa lor, nu vreau să vorbesc despre noua relație pe care o are Alexandru. Noi am avut o relație timp de doi ani și jumătate, acum el este fostul meu iubit și atât. Alex nu mai există pentru mine.

Timpul ne va arăta cât de serioasă este relația lor. Chiar nu contează dacă Alex m-a căutat sau mă mai caută. Este o problemă personală, care ne privește, a declarat Iulia Pârlea pentru Cancan.ro.

Iulia Pârlea a mai fost cuplată cu fratele lui Marius Moga, Iulian, dar și cu alți fotbaliști celebri, inclusiv Gabi Torje.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×