Eddie Money a fost diagnosticat cu cancer. Cum şi-a anunţat fanii că boala e în fază terminală

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Muzica
26/08/2019, 17:51
Eddie Money a fost diagnosticat cu cancer. Cum şi-a anunţat fanii că boala e în fază terminală
Eddie Money suferă de cancer în fază terminală

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai muzicii rock a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală. Este vorba despre Eddie Money, cunoscut pentru numeroase hituri precum „Take Me Home Tonight”, Baby Hold On”, sau „Maybe I’m a Fool”.

Mesajul sfâșetor al lui Eddie Money, după ce a aflat că suferă de cancer în fază terminală

În urma unui control de rutină, solistul american a aflat cumplitul diagnostic și, în ciuda acestei situații greu de descris în cuvinte, a găsit puterea de a împărtăși vestea cu fanii săi. Într-un teaser video pentru noul episod al reality show-ului „Real Money”, cântărețul a dezvăluit că suferă de cancer la esofag, boala ajungând, din păcate, în stadiul 4. În cadrul aceluiași material, Eddie Money, în vârstă de 70 de ani, precizează că soarta sa se află acum „în mâinile lui Dumnezeu”, mai ales că nemiloasa maladie s-a răspândit deja la ficat.

Am ales să nu-mi ascund boala, vreau să fiu sincer cu toată lumea. Vreau să se ştie că medicina a evoluat şi nu toţi oamenii care au cancer sunt condamnaţi la moarte. Voi mai trăi mult? Nu ştiu, este în mâinile lui Dumnezeu această decizie. Însă un lucru ştiu sigur, mă bucur de fiecare zi pe care o primesc. Fiecare zi pe acest pământ e o zi bună”, a mărturisit cântărețul.

Artistul a fost măcinat de probleme de sănătate

În ultima perioadă, problemele de sănătate par să nu-i mai dea pace lui Eddie Money, starul rock fiind supus anul acesta unei intervenții chirurgicale pe cord, în urma unei pneumonii severe. În aceste condiții, artistul care domina topurile de specialitate între 1970 și 1980 s-a văzut nevoit să anuleze turneul programat în vară.

Cu o carieră prestigioasă ce se întinde pe parcursul a trei decenii, Eddie Money a lansat numeroase hituri fredonate de fanii din întreaga lume, printre care se numără  „Baby Hold On”, „Maybe I’m a Fool”, „Think I’m in Love” și „Peace in Our Time.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×