Eclipsă de Lună azi, 10 ianuarie 2020. Fenomenul va bulversa viețile Scorpionilor și Racilor

Dan Suta   
în Horoscop
10/01/2020, 08:56
Eclipsă de Lună azi, 10 ianuarie 2020. Fenomenul va bulversa viețile Scorpionilor și Racilor
Eclipsă de Lună în această noapte. Sursa foto: Evening Standard

O eclipsă de Lună se va forma azi, 10 ianuarie 2020, iar din România fenomenul va fi vizibil, dacă va fi senin, începând cu ora 21:10, momentul producerii ei. Acest fenomen astronomic are și un puternic impact asupra zodiilor.

Eclipsa de Lună de azi și cum sunt zodiile influențate

Berbecii nu vor fi afectați prea tare de fenomenul de azi. Fiind nativi de foc, atât ei cât și Leii și Săgetătorii sunt influențați mai degrabă de eclipsele de Soare ori de alte evenimente care au legătură cu astrul sistemului nostru solar.

Așadar, pentru Berbeci, Lei și Săgetători lucrurile vor continua în nota obișnuită. Se poate spune că Luna Plină ar putea avea un oarecare efect pe plan sentimental, însă eclipsa nu vine cu mari schimbări.

Scorpionii, Racii și Peștii vor fi dați peste cap

Cât despre Tauri, aceștia se pot trezi a doua zi cu migrene, cu tot felul de stări care îi amintesc fie că au uitat de făcut ceva, fie că ar trebui să pornească la drum pentru că vor întârzia undeva. Sunt ușor destabilizați.

Capricornii sunt avantajați de eclipsele de Lună mai ales din punct de vedere profesional. Vor câștiga o serie de bani din activități conexe celei principale, în care s-au dezvoltat în ultima vreme.

Fecioarele vor fi destul de afectate de fenomenul de eclipsă. În primul rând, când e lună plină Fecioarele au insomnii, iar eclipsa, care vine peste acest fenomen, va accentua stările de neliniște, dar nu în sensul neplăcut, negativ.

Fecioarele vor fi nevoite să își consume toată energia într-un timp foarte scurt, deci devin agitate. Același lucru li se va întâmpla și Gemenilor și Vărsătorilor, două zodii de aer dintre care una duală care vor fi extrem de active din seara zilei de 10 ianuarie.

Balanțele pot sta liniștite căci acest fenomen nu le aduce nimic, nici bun, nici rău. În schimp, la zodiile de apă lucrurile se schimbă nițel.

Racii și Scorpionii se vor trezi cu toate greșelile pe care le-au făcut în ultima vreme. Le vor fi puse în față fără posibilitatea de a mai nega ceva. Peștii vor avea parte de certuri în familie.

Luna plină, eclipsată, accentuează stările de nervozitate ale nativilor și îi pune în tot felul de ipostaze complicate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×