Ea este cea mai detestată britanică. A mimat că ar fi în depresie pentru o operație estetică

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
12/08/2019, 15:06
Ea este cea mai detestată britanică. A mimat că ar fi în depresie pentru o operație estetică
Carla Belucci și-a operat nasul pe banii statului. Sursa foto: ladbible.com

Carla Belucci este considerată drept cea mai detestată britanică, asta pentru că s-ar fi prefăcut depresivă pentru a obține bani pentru operații estetice. Femeia a oferit chiar și câteva argumente care au deschis o dezbatere controversată în Marea Britanie, și anume: de ce persoanele care vor să își schimbe sexul beneficiază de operație gratuită, iar ea, care a intrat în depresie din cauza aspectului ei fizic, nu?

Carla Belucci a ajuns cea mai detestată femeie din Marea Britanie

Carla are 37 de ani și este o femeie extrem de ambițioasă, dar care și-a câștigat ura pentru că ar fi mințit că e în depresie să își repare nasul. Nu s-a oprit aici și a continuat să se prefacă depresivă dorind să își ridice fesele (procedeu posibil prin implantarea silicoanelor în posterior pentru ridicarea stratului de grăsimi – operație la care recurg persoanele care vor să aibă celebrul fund brazilian).

Carla este foarte supărată pe sistemul național de sănătate din Anglia și a declarat pentru The Mirror că i se face o nedreptate refuzându-i-se gratuitatea operației. „La prima operație, cea pentru nas, operația a fost gratis, dar de data asta ministerul nu vrea să îmi deconteze a doua intervenție. Nu înțeleg de ce transgenderii nu plătesc niciun leu pentru că își schimbă sexul sau își pun silicoane, iar eu trebuie să plătesc”, a spus revoltată Carla.

carla belucci
Carla Belucci are 37 de ani. Sursa foto: ladbible.com

Vrea să își opereze și fata de 14 ani

Controversele merg mai departe în ce o privește pe femeie pentru că a încurajat-o chiar și pe fiica ei de 14 ani să își facă operații estetice, susținând că la școală este victima bullying-ului pentru că e considerată urâtă. „Vrea să își pună silicoane când va face 16 ani, iar eu o susțin 100%”, mai spune Carla.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×