Ea este cea mai detestată britanică. A mimat că ar fi în depresie pentru o operație estetică

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
12/08/2019, 15:06
Ea este cea mai detestată britanică. A mimat că ar fi în depresie pentru o operație estetică
Carla Belucci și-a operat nasul pe banii statului. Sursa foto: ladbible.com

Carla Belucci este considerată drept cea mai detestată britanică, asta pentru că s-ar fi prefăcut depresivă pentru a obține bani pentru operații estetice. Femeia a oferit chiar și câteva argumente care au deschis o dezbatere controversată în Marea Britanie, și anume: de ce persoanele care vor să își schimbe sexul beneficiază de operație gratuită, iar ea, care a intrat în depresie din cauza aspectului ei fizic, nu?

Carla Belucci a ajuns cea mai detestată femeie din Marea Britanie

Carla are 37 de ani și este o femeie extrem de ambițioasă, dar care și-a câștigat ura pentru că ar fi mințit că e în depresie să își repare nasul. Nu s-a oprit aici și a continuat să se prefacă depresivă dorind să își ridice fesele (procedeu posibil prin implantarea silicoanelor în posterior pentru ridicarea stratului de grăsimi – operație la care recurg persoanele care vor să aibă celebrul fund brazilian).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Carla este foarte supărată pe sistemul național de sănătate din Anglia și a declarat pentru The Mirror că i se face o nedreptate refuzându-i-se gratuitatea operației. „La prima operație, cea pentru nas, operația a fost gratis, dar de data asta ministerul nu vrea să îmi deconteze a doua intervenție. Nu înțeleg de ce transgenderii nu plătesc niciun leu pentru că își schimbă sexul sau își pun silicoane, iar eu trebuie să plătesc”, a spus revoltată Carla.

carla belucci
Carla Belucci are 37 de ani. Sursa foto: ladbible.com

Vrea să își opereze și fata de 14 ani

Controversele merg mai departe în ce o privește pe femeie pentru că a încurajat-o chiar și pe fiica ei de 14 ani să își facă operații estetice, susținând că la școală este victima bullying-ului pentru că e considerată urâtă. „Vrea să își pună silicoane când va face 16 ani, iar eu o susțin 100%”, mai spune Carla.

 

Închide ×