E una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă când află acest secret, bărbații fug de ea – Foto

Dan Suta   
în Femei frumoase
24/04/2020, 17:30
E una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă când află acest secret, bărbații fug de ea – Foto
Maria Domark, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Sursa foto: Instagram

E cosiderată una din cele mai frumoase femei din lume, însă atunci când bărbații află marele ei secret, s-ar putea să fugă. În spatele chipului angelic și al trupului care bagă în boală pe oricine, Maria Domark, originară din Israel, ascunde un lucru pe care nu l-ar fi bănuit nimeni.

Maria Domark, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Blondina care a devenit cunoscută după postarea mai multor fotografii sexy pe contul ei de Instagram câștigă azi bani destul de frumoși din asta, căci e una dintre cele mai bine plătite influencerițe din Israel.

Tânăra are 24 de ani, iar marele ei secret nu are legătură cu aspectul ei fizic, ci cu un lucru pe care l-a făcut în trecutul nu foarte îndepărtat.

Maria a făcut armata timp de doi ani, căci în Israel și femeile se înrolează în Armată, iar aceasta este obligatorie.

Fata a învățat tot felul de tehnici militare de autoapărare, deci mulți bărbați ar putea fi luați prin surprindere de mișcările ei la supărare, însă nu este cazul.

Fotomodelul-soldat are iubit

Norocul multor masculi este că Maria a ales cariera de model, fiind pe locul 4 la numărul de urmăritori pe Instagram în Israel, cu 1,2 milioane de subscriberi.

Ar fi putut face o carieră fără echivoc în militărie, însă a fost mai tentantă pentru lumea modei, mai ales din punct de vedere financiar.

View this post on Instagram

אחרי יותר מדי שעות בבית מצאתי את עצמי מורחת איליינר ומדביקה ריסים לפי איזה סרטון אקראי בפייסבוק רק כדי להוריד אחרי שעה כי זה לא נוח ואין לי למה להיות מאופרת. מה אתם עושים כדי להעביר את הזמן בבית?

A post shared by MARIA DOMARK (@maria_domark) on

Maria a intrat în atenția presei în urmă cu 3 ani, mai multe site-uri mondene din străinătate oferindu-i titulatura de „cea mai frumoasă femeie soldat din lume”.

Bărbații care ar vrea să îi facă curte ar trebui să stea potoliți, căci inima frumoasei blondine este ocupată. Conform postărilor sale de pe Instagram, este de ceva timp într-o relație cu un tip cu cârlionți, pe nume Achuzat, evreu și el.

Cei doi postează, de altfel, tot mai des fotografii împreună pe paginile lor sau la secțiunea Story.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×