Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep: “E pricopsit, nu e un sărăntoc”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/09/2019, 14:58
Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep: “E pricopsit, nu e un sărăntoc”
Simona Halep, alături de iubitul său, Toni Iuruc. Sursa foto: click.ro

Simona Halep are o relație de mai multă vreme cu Toni Iuruc, iar lucrurile par din ce în ce mai serioase, dacă ne gândim la faptul că sportiva româncă nu ezită să se afișeze la brațul iubitului său, de fiecare dată când are ocazia. Din momentul în care idila a devenit oficială, cei mai curioși dintre fani au încercat să afle cât mai multe detalii despre omul care i-a furat inima jucătoarei de tenis, averea sa fiind unul dintre cele mai dezbătute subiecte în mediul online. Recent, unul dintre cunoscuții afaceristului machedon a pus capăt speculațiilor pe această temă.

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre Toni Iuruc

Este vorba despre Dumitru Dragomir, care  a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că omul de afaceri în vârstă de 40 de ani „e pricopsit, nu e un sărăntoc”. În plus, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Toni Iuruc.

L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc. Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta”, a declarat Mitică Dragomir la Digi Sport Matinal.

Dumitru Dragomir, cuvinte de laudă la adresa iubitului Simonei Halep
Dumitru Dragomir, cuvinte de laudă la adresa iubitului Simonei Halep

Toni Iuruc este pe placul familiei Simonei Halep

Chiar dacă Toni Iuruc nu se află la prima „cucerire”, omul de afaceri machedon trecând deja prin două mariaje care nu s-au încheiat în cele mai bune condiții, familia Simonei Halep nu pare deloc deranjată de acest aspect. Ba mai mult, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost primit cu brațele deschise, mai ales că are o relație foarte bună cu Stere Halep, tatăl cunoscutei jucătoare de tenis. În plus, Toni și Simona au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al său, alături de copiii lor.

După  căsnicia cu Alina, un fotomodel cunoscut pe plan intern, afaceristul s-a căsătorit cu Liana, însă acest mariaj nu a durat mai mult de 10 luni, bărbatul invocând infidelitățile repetate ale partenerei sale de viață. De altfel, apropiații au fost încă de la început împotriva acestei relații și iată că timpul le-a dat dreptate, întrucât cei doi au depus actele de divorț după nici un an de la momentul în care și-au unit destinele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×