Simona Halep, primele declaraţii despre relaţia cu Toni Iuruc: „Este normal la vârsta asta”

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/08/2019, 16:43
Simona Halep, primele declaraţii despre relaţia cu Toni Iuruc: „Este normal la vârsta asta” GALERIE FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc, oficial, împreună. Sursa foto: sport.ro

Simona Halep nu își mai ascunde relația cu afaceristul Toni Iuruc, în vârstă de 41 de ani. Tenismena care a câștigat turneul de tenis de la Wimbledon din acest an și l-a luat pe cel de la Roland Garros anul trecut a recunoscut că este o femeie împlinită nu doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental.

Simona Halep a recunoscut relația cu Toni Iuruc: „Presa ar trebui să fie puțin mai discretă”

Sportiva a declarat că presa ar trebui să fie puțin mai discretă și că are dreptul să aibă și ea o relație, așa cum mulți oameni au. Tenismena a fost în vacanță cu Iuruc după finala de la Wimbledon. Cei doi au fost surprinși pe plaja de la Mamaia sărutându-se, iar acum Halep a recunoscut că, da, el este iubitul ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„E un lucru normal la vârsta aceasta să am o relație, presa ar trebui să fie puțin mai discretă pentru că am și eu nevoie de viața mea. Așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, a declarat Simona Halep, scrie sport.ro.

simona halep si toni iuruc
Halep, condusă la aeroport de iubitul ei. Sursa foto: sport.ro

Simona, condusă la aeroport de iubitul ei

Simona a plecat spre Canada astăzi, căci miercurea viitoare va debuta la Rogers Cup. Sportiva a fost condusă la aeroport de iubitul ei, relația pe care a confirmat-o cu o naturalețe și maturitatea specifică unei femei care are dreptul la o relație de iubire, fără a da detalii suplimentare.

„Viața după Wimbledon e frumoasă, dar mereu a fost frumoasă, în ultimii ani. Sper să fie mulți fani alături de mine. Au fost mereu cu mine românii, primesc energie frumoasă și mă bucur de asta. Viața mea nu s-a schimbat, am aceeași viață, am liniștea mea și îmi fac viața așa cum îmi place’, a mai spus Simona Halep.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×