Duet de senzație, cu scopuri caritabile! Andra a cântat pentru prima dată pe aceeași scenă cu fiica ei, Eva! Video

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/12/2019, 15:32
Duet de senzație, cu scopuri caritabile! Andra a cântat pentru prima dată pe aceeași scenă cu fiica ei, Eva! Video
Andra și fiica ei au cântat pe aceeași scenă. Sursa foto: revistatango.ro

Andra a reușit să strângă peste 200 de mii de euro într-un concert caritabil dedicat copiilor de la Hospice Casa Speranței și susținut luni, 9 decembrie, la Opera Națională. Alături de Andra au urcat pe scenă mai multe veete autohtone, dar șii fiica sa de numai 4 ani, Eva.

Andra și fiica ei au cântat pe aceeași scenă

Concertul caritabil a avut loc sub bagheta dirijorului Andrei Tudor și cu intervenția scenică a lui Cristian Leonte, dar cu concursul total al Andrei. Vedeta și invitații săi au cântat în fața a peste 800 de invitați, companii și vedete, în beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței.

29 de companii s-au reunit în cadrul concertului caritabil care a reușit să strângă 205 mii de euro pentru copiii de la Hospice Casa Speranței. Andra a interpretat colinde tradiționale, melodii compuse de Andrei Tudor special pentru artistă și melodia ”Vin Acasă de Crăciun”, lansată în premieră pe Scena Operei Naționale București.

Primul recital al Evei pe scena Operei Nationale alaturi de mama ei! A fost cel mai frumos si emotionant moment al serii ,felicitari minune mica ,felicitari Andra !

Gepostet von Emanuella Emma am Dienstag, 10. Dezember 2019

Concertul caritabil a strâns peste 200 de mii de euro

Pe scenă, au urcat să cânte alături de Andra, invitați speciali, precum: Bodo (Proconsul), Mircea Radu, Mioara Velicu, Liviu Teodorescu, Paula Herlo și Narcisa Suciu. Cel mai emoționant moment a venit de-abia la sfârșit, când pe scenă și-a făcut apariția Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Eva nu a mai așteptat să fie prezentată de mama ei, ci și-a făcut direct apariția pe scenă, în aplauzele tuturor. Copila a fost îmbrăcată exact ca mama ei, într-o rochie mov, de catifea. Mama și fiica au cântat împreună ”Deschide ușa, Creștine”, iar audiența era deja în lacrimi.

„Crăciunul a fost întotdeauna un moment important în familia noastră. Aș vrea ca prin acest concert să reușim să aducem sărbători fericite pentru cei mai puțin norocoși dintre noi. Am cântat cu gândul la toți cei care au nevoie de speranță, de momente de liniște în pragul Sărbătorilor de iarnă și au nevoie să creadă într-un viitor mai bun, ca să poată găsi puterea să lupte în fiecare zi “, a completat Andra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×