Droguri de 60 de mii de euro confiscate de procurorii DIICOT din apartamentul închiriat de un tânăr din Brașov

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 19:15
Droguri de 60 de mii de euro confiscate de procurorii DIICOT din apartamentul închiriat de un tânăr din Brașov
Droguri de 60 de mii de euro confiscate de DIICOT Brașov.

Procurorii DIICOT au găsit într-un apartament închiriat de un tânăr nu mai puțin de patru feluri de droguri! Valoarea drogurilor pe piață depășește 60 de mii de euro! Proprietarul apartamentului a fost cel care a sesizat anchetatorii.

Droguri de 60 de mii de euro confiscate de DIICOT Brașov

Duminică, procurorii DIICOT au descins în apartamentul închiriat de tânăr în Brașov și au găsit o cantiate uriașă de droguri, dar și cântare, pungi și arme albe.

„La data de 29.12.2019, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului D.M., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Tânărul chiriaș a fost arestat pentru 30 de zile

În fapt s-a reținut că, la data de 28.12.2019, proprietarul unui apartament închiriat în regim hotelier a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinței respective a găsit mai multe pungi ambalate, ce conțineau comprimate de culoare roz și prafuri sau substanță solidă de culoare albă ori brun deschis”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

În apartament, procurorii DIICOT și polițiștii BCCO au găsit 135 grame de cocaină, 600 grame de MDMA cristal pulbere, 2136 pastile MDMA și 100 grame de ketamină.

„Produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Brașov, dar și un satâr, un ciocan de șnițele, cântare și pungulițe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro. La data de 29.12.2019, magistrații Tribunalului Brașov au dispus arestarea preventivă a inculpatului D.M., pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai arătat procurorii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×