Drama regizorului preferat de Ștefan Bănică Jr, de la Antena 1! De ce i-a murit soția, la doar 48 de ani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/04/2019, 15:07
Drama regizorului preferat de Ștefan Bănică Jr, de la Antena 1! De ce i-a murit soția, la doar 48 de ani GALERIE FOTO
Regizorul preferat al lui Ștfan Bănică Jr. are o dramă de neimaginat!

Regizorul preferat al lui Ștefan Bănică Jr. de la Antena 1 are de dus o dramă extraordinar de grea. Acesta a trecut prin clipe foarte grele după ce, în 2015, soția sa s-a stins din viață. Din păcate, Oana Ioachim a fost învinsă de necruțătoarea boală, cancerul.

Răzvan Săvescu, regizor la Antena 1, dramă sfâșietoare

Soția regizorului Răzvan Săvescu s-a stins din viață în anul 2015 după o luptă grea cu cancerul. Oana Ioachim, fiica dramaturgului Paul Ioachim, a fost răpusă de boala necruțătoare la doar 48 de ani. Actrița a avut o carieră de succes atât în teatru cât și în cinematografie. Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre greutățile prin care a trecut acesta.

“E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre Oana Ioachim (Oachi, aşa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru şi ne cunoşteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată şi o actriţă talentată şi inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în faţa unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana!”, a scris atunci Ștefan Bănică Jr. pe contul său de Facebook.

Răzvan Săvescu, regizorul de la Antena 1 care trăiește o dramă cuplită
Răzvan Săvescu, regizorul de la Antena 1 care trăiește o dramă cuplită

„Răzvan, dincolo de creator”

”Răzvan e un creator deosebit şi un om cu atât de multe valenţe, încât pot sta să îl ascult ore în şir vorbind despre orice, cu atât mai mult despre film şi personaje. M-am bucurat să descopăr în Răzvan, dincolo de creator, un om cu o poftă şi bucurie de viaţă imense.

Şi un regizor care îşi vede personajele atât de limpede de parcă ar bea cu ele o cafea atunci, în momentul în care noi vorbeam. E un om şi un prieten pe care te poţi baza şi un bărbat care chiar înţelege femeile, de aceea şi ştie să le contureze atât de bine”, a povestit Cătălina Grama – Jojo, despre regizorul Răzvan Săvescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×