Drama prin care a trecut Brigitte Sfăt! ”A murit cu ochii deschiși!” A povestit la Ferma de la PRO TV

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/04/2019, 15:17
Drama prin care a trecut Brigitte Sfăt! ”A murit cu ochii deschiși!” A povestit la Ferma de la PRO TV GALERIE FOTO
Drama prin care a trecut Brigitte Sfăt!

Brigitte Sfăt a dezvăluit drama vieții sale la emisiunea ”Ferma”, unde a fost concurentă. Show-ul filmat în creierii munților a scos la suprafață nu numai orgoliile fermierilor, ci și poveștile lor ascunse, presărate cu momentele dificile care i-au făcut oamenii de astăzi.

Drama prin care a trecut Brigitte Sfăt

Întrebată de Kamara dacă ar exista mașina timpului, în ce perioadă a vieții ar dori să călătorească și de ce, vedeta a izbucnit în lacrimi și a dezvăluit că s-ar întoarce la vârsta de 25 de ani, etapă care a fost pe cât de frumoasă, pe atât de marcantă. „M-aş întoarce la vârsta de 25 de ani, în secunda în care primul meu soţ a făcut stop cardio-respirator… Am vorbit cu el, am plecat să îi dau să mănânce fiului meu şi l-am dus în camera lui.

Cam în 45 de minute, când m-am întors, l-am găsit mort. Se uita spre tavan. A murit cu ochii deschişi. Am chemat salvarea, am încercat să îi fac respiraţie gură la gură… Era deja mort şi întotdeauna m-am gândit că, dacă nu m-aş fi dus în camera fiului meu şi eram lângă el, l-aş fi salvat”, a povestit Brigitte Sfăt.

Drama prin care a trecut Brigitte Sfăt! ”A murit cu ochii deschiși!” A povestit la Ferma de la PRO TV
Florin Pastramă și Brigitte

În căutarea iubirii

De la acea vârstă, vedeta a încercat să găsească echilibrul, dar și dragostea. De la primul soț care a transformat-o în văduvă, al doilea care a rănit-o la propriu și la figurat cu firea lui iute la mânie, la al treilea, Ilie Năstase, ce a transformat-o în vedeta de acum, iar la al patrulea, Cornel, lângă care părea că liniștea îi va fi de acum încolo paznic în viață, a urmat încă unul.

Este vorba de Florin Pastramă, om pe care l-a cunoscut mai bine odată cu participarea la Fermă. Unii ar crede că fericirea nu se poate construi pe nefericirea altuia, în contextul în care cei doi aveau acasă câte un partener, însă, pare că până acum totul merge ascendent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×