Drama neștiută din familia Măceșanu. Tatăl Alexandrei și-a pierdut mama în urmă cu un an

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 10:35
Drama neștiută din familia Măceșanu. Tatăl Alexandrei și-a pierdut mama în urmă cu un an
Familia Măceșanu a trecut printr-o altă dramă vara trecută. Sursa foto: wowbiz.ro

Familia Măceșanu trece prin cel mai cumplit an. După ce Alexandra, fiica lor în vârstă de 15 ani a fost răpită, violată și ucisă, se presupune, de către Gheorghe Dincă, părinții adolescentei din Caracal nu mai au liniște. Puțini știu că familia a fost greu încercată de o altă pierdere, chiar în vara trecută.

Familia Măceșanu a mai trecut printr-o altă dramă, vara trecută

Conform wowbiz.ro, tatăl Alexandrei și-a pierdut mama vara trecută, după ce a fost înțepată de o insectă pe câmp. Conform declarațiilor celor care cunosc familia tinerei răpite la Caracal, mama lui Ioan Măceșanu, doamna Niculina, ar fi fost mușcată de o goangă când se afla la muncile câmpului, iar când a ajuns acasă s-a simțit rău.

„Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva…Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, au declarat sătenii din satul oltean, scrie sursa mai sus amintită.

familia măceșanu
Mama lui Ioan Măceșanu a murit după ce a fost înțepată de o insectă. Sursa foto: wowbiz.ro

Ancheta în dosarul Caracal continuă

„Era foarte de treabă Niculina, o femeie muncitoare și cu suflet bun, dar ce să mai zici la o asemenea nenorocire? Valeriu, tatăl lui Ioan, care e îngropat și el tot acolo, a murit și el de tânar, dar a bolit mult, a stat cu săptămânile în casă, a avut o boală grea”, au mai spus sătenii din Dobrosloveni.

Ancheta în dosarul crimelor de la Caracal continuă. Medicii legiști au confirmat ADN-ul fetei lui Ioan și Tudorița la analizele efectuate la Institutul Mina Minovici, după ce au analizat oasele și dinții care au fost descoperiți în butoiul unde se presupune că Gheorghe Dincă le-ar fi ars pe cele două fete, Luiza și Alexandra. Tânăra de 15 ani a dispărut pe 24 iulie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×