Drama lui Mihai Craiu, medicul care i-a ținut piept Oliviei Steer! I s-a întâmplat cu propriul copil!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/03/2019, 12:46
Drama lui Mihai Craiu, medicul care i-a ținut piept Oliviei Steer! I s-a întâmplat cu propriul copil! GALERIE FOTO
Drama lui Mihai Craiu, medicul care i-a ținut piept Oliviei Steer!

Medicul Mihai Craiu, cel care i-a ținut piept Oliviei Steer joi dimineață, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, într-o discuție pe tema vaccinurilor, a dezvăluit câteva lucruri despre copilul lui. De aici, au ieșit la iveală și alte povești de viață ale medicului.

Drama lui Mihai Craiu, medicul care i-a ținut piept Oliviei Steer

Acesta, medic pediatru la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilul ”Alessandrescu – Rusescu”, profesor la UMF ”Carol Davila” din București, își desfășoară activitatea nu numai la spital, ci s-a ocupat și de înființarea Spitalului Virtual pentru Copii. Medicul a dorit să se împlice în multe acțiuni legate de micuți poate și pentru că a avut o experiență traumatizantă, în urmă cu mai mulți ani, cu propriul copil. Acesta a fost ”pacientul 57” în epidemia de gripă din 2009.

Eu, ca părinte, asta am făcut, mi-am vaccinat copilul în fiecare an! Am trecut și prin gripa pandemica, în 2009, pentru că atunci nu era vaccin. Fiul meu a fost pacientul cu numărul 57. În momentul acela, serotipul AH1N1 nu era în vaccin. Acum, în ultimii ani, este”, a dezvăluit doctorul.

Drama lui Mihai Craiu, medicul care i-a ținut piept Oliviei Steer! I s-a întâmplat cu propriul copil!
Medicul a dorit să se împlice în multe acțiuni legate de micuți poate și pentru că a avut o experiență traumatizantă, în urmă cu mai mulți ani, cu propriul copil

”Avem privire sfidătoare, mestecând gumă, iar în dreapta pe Craiu Mihai, medic senzațional și om minunat”

Cât despre apariția sa televizată alături de Olivia Steer, aceasta a fost și a comentată de medicul Vasi Rădulescu, pe contul său de Facebook.„Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. Avem (…) privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării.

În dreapta, îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați”, a scris Vasi Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×