Drama lui Gogoașe, de la „Trăzniții”. Creierul său funcționează doar la jumătate din capacitatea sa

Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
23/08/2018, 14:46
Drama lui Gogoașe, de la „Trăzniții”. Creierul său funcționează doar la jumătate din capacitatea sa GALERIE FOTO
Drama lui "Gogoașe", de la "Trăzniții". Creierul său funcționează doar la jumătate din capacitatea sa. Actorul Costantin Zamfirescu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune întâmplarea din copilărie care i-a schimbat viața în totalitate. Drama lui "Gogoașe" i-a mirat pe toți fanii acestuia.

Drama lui Gogoașe, de la „Trăzniții”. Creierul său funcționează doar la jumătate din capacitatea sa. Actorul Costantin Zamfirescu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune întâmplarea din copilărie care i-a schimbat viața în totalitate. Drama lui „Gogoașe” i-a mirat pe toți fanii acestuia. Ani de zile, actorul cunoscut pentru rolul său din „Trăzniții”, a ținut foarte bine ascunsă drama prin care a trecut.

Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, Constantin Zamfirescu, a povestit de ce creierul său funționează doar la jumătate din capacitatea sa. Se pare că actorul a avut un accident vascular cerebral când era încă un copil. De-a lungul timpului. Constantin Zamfirescu a reușit sa-și atraga simpatii nnumărate și respect din partea publicului, însă nimeni nu știa ce dramă adevărată ascunde în spatele glumelor sale.

Drama lui Gogoașe, actorul a recunoscut că trece printr-un calvar

“Eu sunt o persoana cu handicap. Am un accident vasculat cerebral din nastere si jumatatea mea dreapta cerebrala este afectata. Am o semipareza. In conditiile acestea jumatatea stanga a preluat functiile si se chinuie sa ma tina in viata si sa ma ajute sa fac tot ceea ce fac”, a declarat Constantin Zamfirescu la televizor, unde și-a făcut publică povesta de viață.

Actorul a afirmat că doar jumătate din creierul său nu mai răspunde la comenzi. În aceste condiții, jumătatea sănătoasă, adică partea stângă, a preluat funcțiile părții bolnave. Actorul s-a învățat să facă toate lucrurile exact ca actuni când nu era bolnav, folosindu-se doar de jumătate din capacitatea creierului său.

Citește și: Elevii susțin azi probele la alegere a profilului și specializării, la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

Citește și: Ce se sarbătorea pe 23 august. Cum a ajuns 23 august cea mai mare sărbătoare comunistă

Poveștile neștiute ale lui Constantin Zamfirescu

Cu toate că ani la rând a fost pe platourile de filmare și l-am văzut cu toții la televizor cu zămbetul pe buze, dincolo de camera de luat vederi „Gogoaşe” are o poveste impresionantă. Gata oricând să descrețească frunțile telespectatorilo, Constantin Zamfirescu demonstrează o putere imensă. Actorul a povestit anumite întâmplări din viața lui care i-a dat o altă viziune. Acesta a dezvăluit că primul său copil s-a înălțat la ceruri, iar mezina, Sara, s-a născut cu o malformație iexplicabilă pentru medici.

„Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos». S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave. David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie.

E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică”, a povestit Constantin Zamfirescu.  Actorul „Gogoașe” din serialul de comedie „Trăzniții” a mărturisit că momentan nu există un posibil tratament pentru micuța sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×