Drama Loredanei Chivu: „Mi-a fost foarte greu să duc povara morții tatălui meu”

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 12:01
Drama Loredanei Chivu: „Mi-a fost foarte greu să duc povara morții tatălui meu”
Loredana Chivu s-a simțit vinovată mulți ani pentru sinuciderea tatălui ei. Sursa foto: Instagram

Loredana Chivu e una dintre cele mai dorite femei din România. Azi se bucură de viața pe care și-a dorit dintotdeauna și este mereu cu zâmbetul pe buze, însă în spatele chipului femeii puternice se ascunde o mare dramă.

Loredana Chivu și-a pierdut tatăl când era o adolescentă

În adolescență și-a pierdut tatăl și multă vreme a fost acuzată că acesta a murit din cauza ei. A dus această povară cumplită, iar de vină s-a vindecat cu greu.

Acum, Loredana vorbește detașată, dar în continuare se observă duererea pe care i-a pricinuit-o moartea tatălui.

„Mie mi s-a părut că îi era mai greu să îşi ceară iertare decât să se sinucidă. Nici măcar nu a lăsat un bilet de adio. Nu ştiu ce a fost în capul lui. Noi eram familia lui, îl susţineam în orice situaţie. El nu recunoştea că are probleme, se purta urât cu toată lumea”, a mărturisit Loredana Chivu, potrivit spynews.ro.

„Eu trei ani nu am fost la cimitir. Eram foarte supărată. Multa lume m-a acuzat ca tata s-ar fi ucis din cauza mea. Nu e adevarat! Mi-a fost foarte greu să duc povara morţii tatălui meu”, a completat fosta asistentă de televiziune.

Weekend-ul trecut, mașina asistentei tv a fost incendiată din greșeală

Sexy blondina a intrat din nou în atenția publicului weekend-ul trecut, când s-a trezit cu mașina incendiată de către o altă femeie care o confunda cu amanta soțului ei.

Anchetatorii au găsit-o repede pe femeia din Panciu care a pus benzină pe bolidul de lux al Loredanei Chivu asta pentru că individa a lăsat urme.

Cu alte cuvinte, în graba ei de a se face nevăzută, a lăsat pe drum două telefoane pe care polițiștii le-au folosit pentru a o localiza.

Loredana a ieșit apoi în mediul online și a mărturisit că nu a pățit nimic, fotografiindu-se lângă mașina arsă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×