Dramă la Hollywood, Bobby Diamond a murit!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2019, 16:32
Dramă la Hollywood, Bobby Diamond a murit! GALERIE FOTO
A murit Bobby Diamond

Lumea filmului este din nou în doliu, după moartea lui Bobby Diamond! Actorul care a rămas în memoria colectivă pentru rolul din serialul western ”Fury” a murit la vârsta de 75 de ani. Diamond a decedat pe data de 15 mai de cancer la Los Robles Regional Medical Center din Thousand Oaks, California, după cum a declarat vechiul său prieten Laurie Jacobson, pentru o publicație de la Hollywood.

Bobby Diamond a murit la vârsta de 75 de ani

Diamond, de asemenea, a jucat cu Jack Klugman la „La Praise of Pip”, un episod din 1963 din Zona Twilight și a interpretat rolul Duncan „Dunky” Gillis, un personaj al lui Dwayne Hickman, în sezonul final al unei alte serii CBS, The Many Loves de Dobie Gillis.

În serialul Fury – „povestea unui cal și a băiatului care îl iubește”, așa cum apărea în deschidere, Diamond a jucat rolul lui Joey Clark, un tânăr tulburat. A fost adoptat de Graves, Jim Newton, proprietarul Broken Wheel Ranch din California, și formează o legătură puternică cu un cal sălbatic numit Fury.

A murit Bobby Diamond
Bobby Diamond a murit la 75 de ani

Bobby Diamond a fost și avocat

Serialul s-a filmat timp de cinci sezoane, din octombrie 1955 până în martie 1960. Când Fury s-a încheiat, Diamond a spus că a refuzat să joace în serialul „Trei fii ai mei” al ABC, însă a ales un alt serial, The Nanette Fabray Show. A recunoscut după aceea că a ales greșit. ”Trei fii ai mei” s-a filmat în 12 sezoane, pe când ”The Nanette Fabray Show” a apărut doar un singur sezon. „O mare decizie, nu? Aș fi putut fi un multimilionar doar de la asta”, a spus el într-un interviu din 1990 pentru Los Angeles Times.

Fiul unui broker imobiliar și o femeie casnică, Robert Diamond s-a născut pe 23 august 1943. Mama sa, Pearl, l-a introdus în luma filmului. A apărut în „The Greatest Show on Earth” (1952) Gentlemenii preferă blondele (1953), 3 ring circus (1954) și În iad și înapoi (1955).

Mai târziu, el a fost primiat pentru rolul din ”Airborne” (1962), un film despre parașutiști, și a apărut în comedia Billie (1965). Diamond a urmat liceul Ulysses S. Grant din Los Angeles și a fost un gimnast remarcabil, proba lui preferată fiind inelele. Apoi a devenit avocat, reprezentând, printre altele, actorii Paul Petersen și Kelsey Grammer. Bobby Diamond avea doi fii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×