Dramă la Hollywood, Bobby Diamond a murit!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2019, 16:32
Dramă la Hollywood, Bobby Diamond a murit! GALERIE FOTO
A murit Bobby Diamond

Lumea filmului este din nou în doliu, după moartea lui Bobby Diamond! Actorul care a rămas în memoria colectivă pentru rolul din serialul western ”Fury” a murit la vârsta de 75 de ani. Diamond a decedat pe data de 15 mai de cancer la Los Robles Regional Medical Center din Thousand Oaks, California, după cum a declarat vechiul său prieten Laurie Jacobson, pentru o publicație de la Hollywood.

Bobby Diamond a murit la vârsta de 75 de ani

Diamond, de asemenea, a jucat cu Jack Klugman la „La Praise of Pip”, un episod din 1963 din Zona Twilight și a interpretat rolul Duncan „Dunky” Gillis, un personaj al lui Dwayne Hickman, în sezonul final al unei alte serii CBS, The Many Loves de Dobie Gillis.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În serialul Fury – „povestea unui cal și a băiatului care îl iubește”, așa cum apărea în deschidere, Diamond a jucat rolul lui Joey Clark, un tânăr tulburat. A fost adoptat de Graves, Jim Newton, proprietarul Broken Wheel Ranch din California, și formează o legătură puternică cu un cal sălbatic numit Fury.

A murit Bobby Diamond
Bobby Diamond a murit la 75 de ani

Bobby Diamond a fost și avocat

Serialul s-a filmat timp de cinci sezoane, din octombrie 1955 până în martie 1960. Când Fury s-a încheiat, Diamond a spus că a refuzat să joace în serialul „Trei fii ai mei” al ABC, însă a ales un alt serial, The Nanette Fabray Show. A recunoscut după aceea că a ales greșit. ”Trei fii ai mei” s-a filmat în 12 sezoane, pe când ”The Nanette Fabray Show” a apărut doar un singur sezon. „O mare decizie, nu? Aș fi putut fi un multimilionar doar de la asta”, a spus el într-un interviu din 1990 pentru Los Angeles Times.

Fiul unui broker imobiliar și o femeie casnică, Robert Diamond s-a născut pe 23 august 1943. Mama sa, Pearl, l-a introdus în luma filmului. A apărut în „The Greatest Show on Earth” (1952) Gentlemenii preferă blondele (1953), 3 ring circus (1954) și În iad și înapoi (1955).

Mai târziu, el a fost primiat pentru rolul din ”Airborne” (1962), un film despre parașutiști, și a apărut în comedia Billie (1965). Diamond a urmat liceul Ulysses S. Grant din Los Angeles și a fost un gimnast remarcabil, proba lui preferată fiind inelele. Apoi a devenit avocat, reprezentând, printre altele, actorii Paul Petersen și Kelsey Grammer. Bobby Diamond avea doi fii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×