Dragoș Pătraru, avertisment la ”Starea Nației”: „E aiurea să vezi cum niște jeguri profită!”

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
14/12/2018, 09:37
Dragoș Pătraru, avertisment la ”Starea Nației”: „E aiurea să vezi cum niște jeguri profită!”
Dragoș Pătraru, avertisment la ”Starea Nației” E aiurea să vezi cum niște jeguri profită!”

Dragoș Pătraru își avertizează fanii emisiunii „Starea Nației” să nu cadă în plasa celor care fură programul și îl încarcă pe YouTube. Realizatorul Dragoş Pătraru le atrage atenșia telespectatorilor vizavi de faptul că există multe canale de YouTube care fac streaming live ilegal cu Emisiunea sa, „Starea Nației”, difuzată la Prima TV la ora 22.30, de luni până vineri.

Prezentatorul a vrut să scoată în evidență faptul că a încercat de multe ori să avertizeze platforma online, dar YouTube nu a rezolvat conflictul, iar cei care transmit emisiunea online fac sute de mii de vizualizări.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dragoș Pătraru a răbufnit! „E aiurea să vezi cum niște jeguri profită!”

Dragoș Pătraru, avertisment la ”Starea Nației” E aiurea să vezi cum niște jeguri profită!”
Dragoș Pătraru, avertisment la ”Starea Nației” E aiurea să vezi cum niște jeguri profită!”

Dragoș Pătraru le-a transmis un mesaj fanilor săi pe care-i avertizează în legătură cu transmisiunile „pirat” de pe YouTube. „Unele dintre aceste canale par înţelese cu YouTube, pentru că pur şi simplu cei de la YouTube, oricâte cereri am face, nu vor să le închidă. Ba, am avut surpriza să ne fie închis nouă temporar un cont, pentru că am raportat un canal care fura produsul nostru. Pentru că despre asta este vorba. Furt ordinar, făcut de nişte hoţi mizerabili. Ca să ştiţi, când vă uitaţi la SN pe YouTube, seara, în direct, participaţi cumva la ciordeala asta. Adică, să nu trăiţi cu impresia că ne ajutaţi pe noi, asta voiam să vă spun.

Că mai întâlnesc oameni care îmi spun: «vai, domnule, de cinci ani, în fiecare seară vă văd în direct, pe YouTube». Mulţumim, dar noi nu punem emisiunea în direct acolo. N-am pus-o niciodată. Noi luăm bani pentru câţi oameni se uită la noi la televizor“, a scris Pătraru pe Facebook.  

El le recomandă celor care vor să urmărească emisiunea să se uite seara, de la 22.30, în direct, la Prima TV sau ulterior pe site-ul stareanatiei.ro sau pe aplicaţia emisiunii, disponibilă gratuit. „Iar pe noi ne ajutaţi într-adevăr dacă vă uitaţi la TV, nu pe canalele unor ciorditori, pe YouTube. Mă scuzaţi, dar e aiurea să vezi că munceşti peste 12 ore pe zi, iar nişte jeguri profită de chestia asta. Mulţumesc“, a conchis jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×