Dragoș Dolănescu și-a donat salariul familiilor sărace. Cum se vede pandemia din Costa Rica

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 16:57
Dragoș Dolănescu și-a donat salariul familiilor sărace. Cum se vede pandemia din Costa Rica
Dragoș Dolănescu este deputat ales în Parlamentul din Costa Rica. Sursa foto: click.ro

Dragoș Dolănescu și-a donat salariul de deputat familiilor care sunt în mare nevoie în această perioadă. Fiul regretatului cântăreț Ion Dolănescu a povestit cum se vede pandemia de coronavirus din Costa Rica, acolo unde trăiește și care consideră că este adevărata problemă cu care se va confrunta, de fapt, lumea.

Dragoș Dolănescu ajută familiile sărace

Dragoș Dolănescu i-a încurajat pe parlamentarii români și pe oricare persoană care a fost aleasă într-o funcție publică să demonstreze în această perioadă că sunt unde sunt pentru popor și nu pentru ei înșiși.

Dragoș a spus că este datoria aleșilor să dovedească solidaritate, după ce ani la rândul românii au contribuit cu taxe și impozite, căci salariile deputaților sunt din banii tuturor contribuabililor.

„Cei care suntem deputați sau am fost aleși ar trebui să fim de folos poporului. Situația din toată lumea este groaznică din punct de vedere economic. E datoria parlamentarilor să ajute și să fie solidari în momentul de față. Eu sunt sigur că există aleși care ajută în forma lor, în România”, a declarat Dragoș Dolănescu, în direct din Costa Rica, la Teo Show.

Cum a reușit Costa Rica să țină virusul în frâu: „Nu mai avem de 70 de ani armată”

Acesta a spus și cum va arăta lumea după coronavirus, iar omenirea are o mare provocare în față. A povestit și cum a reușit ca țara latino-americană unde se află să țină în frâu răspândirea virusului.

„Cred că sărăcia va fi cea mai mare problemă. De exemplu, în Costa Rica nu mai avem de 70 de ani armată și de asta am fost foarte bine pregătiți. Aici sunt doar 6 morți. Toți banii s-au investit până acum în educație și sănătate. Gândiți-vă că în Costa Rica erau anual peste 3 milioane de turiști, iar acum toți oamenii care lucrau în domeniul turismului nu mai au unde lucra”, a adăugat Dragoș la Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×