Draga Olteanu Matei a împlinit 86 de ani. Mesajul actriței: ”Sunt bine deocamdată”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/10/2019, 15:39
Draga Olteanu Matei a împlinit 86 de ani. Mesajul actriței: ”Sunt bine deocamdată”
Draga Olteanu Matei împlinește astăzi vârsta de 86 de ani. Sursa foto: ziarulmetropolis.ro

Îndrăgita actriță a teatrului românesc Draga Olteanu Matei s-a retras de câțiva ani din viața publică, dar nu a fost uitată. Astăzi marea actriță împlinește frumoasa vârstă de 86 de ani, dar a declarat că nu îi stă în fire să petreacă. 

Draga Olteanu Matei împlinește astăzi 86 de ani

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe ale teatrului și filmului românesc. S-a retras din viața publică la Piatra Neamț în urmă cu câțiva ani, dar îndrăgita actriță nu a fost dată uitării. Astăzi Draga Oltenau Matei împlinește frumoasa vârstă de 86 de ani, dar pentru că nu răspunde de ziua ei de naștere la telefon a fost contactată ieri de jurnaliști.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Actrița spune că nu răspunde la telefon de ziua sa de naștere și nu îi place să sărbătorească. „Nu-mi place să mă sărbătoresc şi să fac din asta un eveniment.Vă mulţumesc pentru urări, dar nu mai vreau să dau interviuri. Mă grăbesc acum, că mi-au venit nişte oameni în vizită şi mă aşteaptă în hol. Sunt bine, deocamdată, sunt sănătoasă şi sunt cu oameni care îmi sunt dragi”, a mărturisit actrița pentru Click!.

Actrița și-a pierdut soțul în urmă cu cinci ani
Actrița teatrului românesc Draga Olteanu Matei a îmbătrânit și a slăbit foarte mult de când s-a retras din viața publică. Sursa foto: exquis.ro

Actrița teatrului românesc vrea să transforme un miniserial TV într-un film

Draga Olteanu Matei a avut două căsnicii eșuate, dar a treia oară a fost cu noroc. Actrița și-a găsit liniștea și fericirea alături de medicul Ion Matei cu care a fost căsătorită timp de 44 de ani. Povestea lor de dragostea a fost foarte frumoasă, dar după moartea medicului, în anul 2014, Draga Oltenau Matei a rămas cu un gol imens în suflet, a părăsit Buucreștiul și s-a mutat la Piatra Neamț la o prietenă.

Îndrăgita actriță a devenit o persoană discretă și oferă interviuri foarte rar. În urmă cu circa 3 luni Draga Olteanu a mărturisit că are numeroase scenarii scrise, dar și un miniserial TV pe care și-ar dori să-l transforme în film înainte de a plecat dintre noi. „Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. Regina Lear e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi Sofronia”, a declarat actrița, potrivit spynews.ro.

 

Închide ×