Două românce au murit într-un accident rutier în Italia. Femeile erau mamă și fiică

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
15/12/2019, 19:45
Două românce au murit într-un accident rutier în Italia. Femeile erau mamă și fiică
Două românce au murit în urma unui accident rutier în Italia. Sursa foto: rotalianul.com

Un accident mortal s-a petrecut în provincia Verona din Italia după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Două femei de naționalitate română, mamă și fiică, au murit pe loc, iar un tânăr de 22 de ani este în stare critică.

Tragedie în Italia în urma unui accident rutier

Un autoturism marca Peugeot și un Volkswagen au intrat în coliziune frontală pe San Gregorio di Veronella, provincia Verona, Italia. În urma impactului dintre cele două mașini și-au pierdut viața două femei al căror autoturism s-a răsturnat, iar un bărbat este în stare gravă la spital.

Cele două femei care au murit sunt de naționalitate română și sunt rude. Femeile au fost scoase din fiarele mașinilor, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ele. Este vorba de Elena Viviana Grigore (52 de ani) și fiica sa, Roxana Maria (28 de ani).

Cele două românce erau rezidente de ani buni în Italia și locuiau în localitatea San Martino Buon Albergo.

Accidentul rutier s-a produs la o distanță de 25 de kilometri de locul unde locuiau mama și fiica sa. Incidentul s-a petrecut în cursul serii de sâmbătă, 14 decembrie 2019, în jurul orei 22:00, scrie rotalianul.com.

Șoferul autoturismului Volkswagen, în stare critică

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului Volkswagen a rămas și el încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare.

Medicii italieni spun că starea acestuia este una gravă având răni pe mai multe zone ale corpului. Cadrele medicale sunt rezervate în privința șanselor sale de supraviețuire.

Tânărul de 22 de ani se numește Nicola Grima și este originar din Albaredo dAdige, aceeași provincie, informează libertatea.ro.

Traficul a fost blocat timp de câteva ore, iar autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a vedea care au fost cauzele producerii accidentului, dar și cine se face vinovat pentru moartea celor două femei românce.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×