Tragedie în Italia! Un român şi-a pierdut viaţa în accident rutier

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 14:32
Tragedie în Italia! Un român şi-a pierdut viaţa în accident rutier
Un român și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în Italia. Sursa foto: Getty Images

Grav accident rutier produs în cursul zilei de joi, 24 octombrie în Italia și soldat cu moartea unui român, după ce două autoturisme s-au lovit frontal. Evenimentul nefericit a avut loc în jurul orei 18:00, pe Via Roma din localitatea Jesolo, provincia Veneția. În urma impactului puternic, alte două persoane, printre care și un copil, s-au ales cu răni grave.

Românul de 37 de ani, autorul tragicului accident

Potrivit autorităților din Peninsulă citate de Venezia Today, Marius Tuleș, un bărbat de 37 de ani care locuia în Italia împreună cu familia, este principalul vinovat pentru această tragedie. În urma reconstituirii efectuate de polițiști a reieșit că autoturismul la volanul căruia se afla acesta a derapat din motive necunoscute încă, intrând pe celălalt sens de circulație și a lovit frontal o furgonetă Volkswagen.

Din păcate, traumatismele severe pe care le-a suferit au făcut ca toate încercările echipajelor medicale de a-i salva viața să fie în zadar. După numeroase manevre de resuscitare efectuate la fața locului, din păcate a fost declarat decesul. În cealaltă mașină se aflau doi cetățeni italieni, tată și fiu, care au fost de asemenea răniți în urma impactului, dar starea lor nu este una gravă. Marius era originar din Brăila, dar locuia la Jesolo împreună cu familia. Lasă în urmă o soție și o fiică minoră, împietrite de durere.

Un alt român a murit în Italia, după ce a fost obligat să  lucreze în condiții dificile

Nu este singurul incident tragic petrecut recent în Italia, unde numeroși cetățeni români merg să muncească pentru a-și întreține familiile rămase în țară. Un bărbat angajat fără forme legale a murit la Roma, după ce a fost obligat să lucreze în condiții dificile.

Potrivit Reuters, Ion Munteanu, în vârstă de 61 de ani, nu fusese supus unui control medical la angajare și lucra în condiții de siguranță precare, la temperaturi peste limita suportabilității, pe acoperișul unei clădiri. Acesta descărca un camion de materiale de construcții, moment în care a început să se simtă rău, s-a prăbușit la pământ, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×