Două jurnaliste au fost furate la sediul PSD din Kiseleff! Câți bani le-au fost luați

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 14:44
Două jurnaliste au fost furate la sediul PSD din Kiseleff! Câți bani le-au fost luați
Două jurnaliste au fost furate la sediul PSD din Kiseleff *foto: facebook PSD

Viața de reporter pe teren este una destul de dificilă, dar cu siguranță două dintre jurnalistele acreditate la sediul PSD din Bulevardul Kiseleff nu s-ar fi așteptat să aibă o problemă de acest gen. Mai exact, două jurnaliste au rămas fără bani după ce au fost furate în sediul central al social-democraților.

Două jurnaliste au fost furate la sediul central al PSD

Două jurnaliste care au venit la sediul central al PSD de pe bulevardul Kiseleff au vrut să le ia declarații social-democraților pentru a fi informați cu privire la situația politică actuală.

Cele două femei au rămas fără bani după ce și-au lăsat hainele și gențile în sala de presă, așa cum făceau de fiecare dată când mergeau la sediul social-democraților.

În timp ce își făceau meseria, cele două jurnaliste au fost jefuite. Astfel, una dintre ele a rămas fără 100 de euro din portofel, iar cealaltă a fost mai norocoasă și a rămas fără 80 de lei, arată cei de la newsweek.

Hoții ar fi acționat intenționat, întrucât că banii nu erau la vedere. Jurnalistele nu vor avea însă posibilitatea să își recupereze banii.

Asta pentru că sediul central al PSD, care se află în Capitală, pe bulevardul Kiseleff, nr. 10, nu este dotat cu camere de supraveghere. Așadar nu a putut fi identificată persoana care a furat banii. Din primele informații suspecți ar fi muncitorii care lucrau la deszăpezire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×