Două asistente surprinse în timp ce fumau pe scările spitalului din Craiova. Reacții dure pe paginile de socializare. Foto

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 18:21
Două asistente surprinse în timp ce fumau pe scările spitalului din Craiova. Reacții dure pe paginile de socializare. Foto GALERIE FOTO
Cele două asistente fumau pe scara spitalului. Sursa foto - facebook

Două asistente medicale au fost surprinse în timp ce fumau pe scările spitalului din Craiova. Acestea și-au luat o pauză de la job, dar n-au mai ieșit în afara unității medicale și s-au oprit pe hol.  Totul se întâmplă în ciuda faptului că fumatul este interzis în instituţiile publice. Cu toate acestea, tinerele nu s-au deranjat să coboare în faţa spitalului. Fetele au fost surprinse de un vizitator în timp ce își savurau ţigările şi cafelele.

Două asistente surprinse în timp ce fumau pe scările spitalului din Craiova

Făceau lucrul acesta aşezate pe bara de siguranţă a scărilor de urgenţă. Fotografia a ajuns pe o rețea de socializare și a adunat sute de reacţii şi zeci de comentarii într-un timp record. Un pacient nu a ezitat și a scris: „De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări și toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenți, pacienți sau vizitatori. Să nu credeți că fumatul acolo reprezintă ceva nou”

„Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienţilor să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, în mod evident, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru şi vor intra în comisia de disciplină.

Reacții dure pe paginile de socializare

Aceasta va stabili ce sancţiune vor primi doamnele care fumau. Au mai fost semnalate astfel de situaţii, dar fără nume. Au mai fost făcute controale. În cazul de faţă avem şi poze”, a spus și Eugen Georgescu, directorul Spitalului din Craiova. De remarcat că fotografia a fost postată pe facebook și cu un mesaj cât se poate de ferm. „Să le spună cineva medicilor și asistentelor că în interiorul clădirilor (mai ales în spitale) NU se fumează!”

„Din păcate este o problemă generalizată. În 30 min cât mă învârtisem prin spital văzui cam 10 medici / asistenți fumând în interior. Pe domnișoare le-am pozat la plecare pentru că deja eram prea indignat de lipsa de bun simț”, a adăugat tânărul care a postat imaginea pe contul său de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×