Două accidente mortale în București! Doi pietoni și-au pierdut viața în urma incidentelor rutiere

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 09:18
Două accidente mortale în București! Doi pietoni și-au pierdut viața în urma incidentelor rutiere GALERIE FOTO
Doi oameni și-au pierdut viața în urma accidentelor. Sursa foto - facebook

Două accidente mortale s-au produs în București chiar la primele ore ale dimineții! Din păcate, în urma incidentelor rutiere, două persoane și-au pierdut viața. Cele două evenimente s-au produs pe Şoseaua Berceani şi pe Bulevardul Iuliu Maniu. Conform Poliţiei Capitalei, primul accident s-a produs în jurul orei 05.30, pe sensul de ieşire din Bucureşti al Şoselei Berceni. Un autovehicul a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Două accidente mortale în București!

În urma impactului șoferul maşinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. „La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, victima nu a mai putut fi salvată. Cei de pe ambulanța SMURD au început imediat manevrele de resuscitare, dar au fost nevoiți să contate în cele din urmă decesul”, au spus reprezentanții ISU București

„Reprezentanții Poliției l-au testat imediat pe șoferul autoturismului care a lovit pietonul. Rezultatul a fost unul negativ, ceea ce înseamnă că acesta nu a consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan”, au mai spus aceștia. Cel de-al doilea accident a avut loc la 30 de minute distanță, mai exact în jurul orei 06.00, pe sensul de ieşire din oraş al Bulevardului Iuliu Maniu.

Doi pietoni și-au pierdut viața în urma incidentelor rutiere

O maşină a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 45 de ani, în dreptul Liceului nr. 8. Circulaţia auto a fost restricţionată pe benzile 2 si 3 ale sensului de ieşire din Capitală. Nici în acest caz, şoferul maşinii nu consumase alcool. „Am fost alertați cu privire la un nou accident care s-a petrecut de data aceasta în fața unei instituții de învățământ, mai exact a Liceului nr 8 din Capitală.

Și aici au ajuns mai multe echipaje de intervenție. Din păcate, pietonul lovit de autoturism și-a pierdut viața, rănile acestuia fiind unele grave. Medicii au încercat să-i ofere primul ajutor, însă totul a fost în zadar”, au spus reprezentanții ISU București. În ambele cazuri se desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentelor  rutiere.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×