Dosarele X de Teleorman: Un bărbat a aflat la secția de votare că ceruse urna mobilă!

Dosarele X de Teleorman: Un bărbat a aflat la secția de votare că ceruse urna mobilă!
Dosarele X de Teleorman: Un bărbat a aflat la secția de votare că ceruse urna mobilă!Sursa foto: informatiazilei.ro

Caz bizar în județul Teleorman, mai exact în satul Bâscoveni. Un bărbat care a mers să își exercite dreptul la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale a aflat de la cei din secție că solicitase urna mobilă!

Șocat de această descoperire, bărbatul a sesizat poliția din Teleorman, care a venit la secția de votare 181 din Bâscoveni. Polițiștii au stat de vorbă cu bărbatul pe numele căruia exista o solicitare de urna mobilă. Însă acesta nu știa nimic despre această solicitare și nici nu și-a recunoscut semnătura de pe cerere.

Un bărbat din Teleorman a aflat la secția de votare că ceruse urna mobilă

În cele din urmă cei de la IPJ Teleorman au deschis un dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. Oamenii legii încearcă acum să identifice persoana care a făcut cererea pentru urna mobilă.

„Bărbatul a precizat că nu a depus nicio cerere, fapt pentru care i-a fost prezentată cererea, acesta nerecunoscând nici scrisul, nici semnătura. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanei care a întocmit și depus înscrisul”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Pășu, pentru Mediafax.

Poliția s-a mobilizat masiv înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale

De altfel, poliția a mobilizat un dispozitiv impresionat pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale:

„Având în vedere experienţa primului tur al alegerilor, astăzi (duminică, n.r.), la nivel naţional, este mobilizat un dispozitiv de peste 39.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi lucrători de la alte structuri operative: 20.000 de angajaţi ai MAI răspund de paza şi protecţia celor 18.748 de secţii de votare din întreaga ţară, peste 3.600 de specialişti din MAI vor verifica şi soluţiona sesizările privind posibilele incidente electorale, iar restul de efective mobilizate vor asigura ordinea publică la nivel naţional”, a declarat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×