Dorina Chihaia, tânara care va reprezenta România la Miss Universe 2019! Foto

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/11/2019, 11:03
Dorina Chihaia, tânara care va reprezenta România la Miss Universe 2019! Foto
Dorina Chihaia trăiește în Shanghai de 4 ani de zile. Sursa foto - facebook

Dorina Chihaia este tânara în vârstă de 26 de ani care va reprezenta România la Miss Universe 2019! Aceasta va merge la cea de-a 68-a ediție a competiției, a cărei mare finală va avea loc pe 8 decembrie, în Atlanta, Statele Unite ale Americii. Dorina nu e la primul mare concurs. Aceasta a mai reprezentat România la Miss Imperial 2018 din Shanghai, China. Tânăra are o înălțime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90 centimetri.

Dorina Chihaia, tânara care va reprezenta România la Miss Universe 2019!

Dorina s-a născut în București, dar a trăit în Iași până în anul 2015. În ultimii patru ani, aceasta s-a stabilit tocmai la Shanghai. Absolventă a Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, tânăra a făcut studii de masterat la Koguan Law School a Universității Shanghai Jiao Tong, China, una dintre cele mai prestigioase instituții de profil din lume. În 2017, Dorina a fost premiată în Parlamentul Romaniei ca finalistă la categoria „Alte Continente”, la Gala Ligii Studenților Români din Străinătate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De altfel, Dorina Chihaia a început să lucreze ca avocat în 2014, la Florența, în Italia. După ce s-a mutat în China, a fost consultant într-o companie specializată în comerț internațional, în Shanghai. În 2017 a lucrat și ca asistent al Consulului României din Shanghai, iar, în 2018, a fost membru al Comisiei Economice și Sociale a Organizației Națiunilor Unite pentru Asia și Pacific în Bangkok, Thailanda.

Cum o poți vota pe Dorina Chihaia

Mai mult de atât, din 2019, tânăra este antreprenor. Aceasta și-a înființat în Shanghai o companie specializată în promovarea turismului și tradițiilor românești în China, având ca obiectiv atragerea turiștilor și investitorilor chinezi în România. Dorina este pasionată de lectură, vioara, dans și călătorii și vorbește fluent patru limbi străine, engleza, chineza, italiana și spaniola. Aceasta este considerată de apropiați o persoană deschisă și jovială.

„Mă voi folosi de acest eveniment mondial și de experiența mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente și organizații internaționale pentru a promova turismul, tradițiile și cultura României în fața a miliarde de spectatori și telespectatori din întreaga lume”, a declarat Dorina Chihaia. Românii sunt invitați să urmărească evoluția Dorinei în competiție vizitând pagina oficiala de Facebook Miss Universe Romania – www.facebook.com/MissUniverseRomania -, unde vor putea vota România. Like-urile și voturile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din Atlanta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×