Donald Trump este obez! Cum i-au pus medicii acest diagnostic președintelui SUA

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 11:50
Donald Trump este obez! Cum i-au pus medicii acest diagnostic președintelui SUA
Donald Trump suferă de obezitate

Președintele Statelor Unite ale Americii suferă de obezitate. Cel puțin așa susțin medicii, în urma unor analize mai amănunțite. Trump este un mare împătimit al măncării de tip fast-food, dar și al băuturii Coca- Cola,  astfel că stilul de viață nesănătos și-a pus amprenta asupra sănătății sale.

Donald Trump este în mod oficial obez, după cum arată rezultatele celui mai recent control medical al său. Indicele de masă corporală al șefului de stat a atins valoarea de 30,4, depășind astfel pragul de la care apare practic obezitatea clinică. Liderul de la Casa Albă măsoară un metru și 90 de centimentri înălțime și cântărește 110 kilograme, cu două mai mult decât la controlul precedent, din 2018. Cu toate acestea, medicul prezidențial susține că starea sa de sănătate este foarte bună și nu suferă de nicio boală severă. I-a detectat doar o afecțiune comună la nivelul inimii și a primit o doză mărită de medicament anti-colesterol, însă nimic îngrijorător.

Donald Trump suferă de obezitate. Ce spune medicul prezidențial

Susținătorii lui Donald Trump și-au exprimat în nenumărate rânduri îngrijorarea față de regimul  alimentar al președintelul Statelor Unite ale Americii. Liderul de la Casa Albă urmează o „dietă” bazată pe fast-food, băuturi carbogazoase și lipsa oricăror exerciții fizice. În altă ordine de idei, mai bine de 93 de milioane de americani sunt considerați obezi.

Donald Trump nu are probleme de sănătate grave
Donald Trump nu are probleme de sănătate grave

„După luarea în considerare a tuturor rezultatelor de laborator, a examenelor şi a recomandărilor de specialitate, constatarea mea este că preşedintele rămâne în stare de sănătate foarte bună” , a declarat Sean P. Conley, medicul președintelui SUA. În ciuda obezității de care suferă, raportul medical al lui Donald Trump sugerează că liderul de la Casa Albă are o stare de sănătate relativ bună, prin comparație cu alte persoane de aceeași vârstă. Medicii i-au mai depistat o afecțiune ușoară la nivelul inimii, pentru care i-a fost prescrisă o doză mai mare de medicament anti-colesterol. Putem spune așadar că Donald Trump este sănătos tun.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×