Doliu la Hollywood! A murit Edd Byrnes, cunoscut din „Grease” şi serialul „77 Sunset Strip”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 09:18
Doliu la Hollywood! A murit Edd Byrnes, cunoscut din „Grease” şi serialul „77 Sunset Strip” GALERIE FOTO
Edd Byrnes a luptat ani de zile cu alcoolismul. Sursa foto - facebook

Doliu la Hollywood! Actorul Edd Byrnes, cunoscut pentru rolurile din filmul „Grease” şi din serialul „77 Sunset Strip”, a murit pe 9 ianuarie, la vârsta de 87 de ani. Decesul a fost confirmat chiar de fiul lui pe o rețea de socializare.

Doliu la Hollywood!

Byrnes a murit în casa lui din Santa Monica, potrivit lui Logan Byrnes, prezentator de ştiri la un post TV din San Diego.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În anii 1950, Byrnes a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie din SUA graţie serialului ABC „77 Sunset Strip”, în care a jucat alături de Efrem Zimbalist Jr.

A murit Edd Byrnes, cunoscut din „Grease” şi serialul „77 Sunset Strip”

Personajul lui din serial a avut şi propria piesă, „Kookie, Kookie (Lend Me Your Comb)”, interpretată de Byrnes şi starul pop Connie Stevens.

De la jumătatea anilor 1960 şi până la finalul anilor 1990, Edd Byrnes a avut numeroase roluri în televiziune şi film. A jucat rolul Vince Fontaine în musicalul „Grease” din 1978, alături de John Travolta şi Olivia Newton-John.

A mai apărut în seriale ca „Burke’s Law”, „Honey West”, „Mannix”, „Love, American Style”, „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Married With Children” şi „Murder, She Wrote”.

Edd Byrnes şi-a publicat autobiografia, „Kookie and More”, în 1996, în care a vorbit despre îndelungata luptă cu alcoolismul.

Printre ultimele lui apariții s-au numărat filmele  Mankillers (1987), Back to the Beach (1987), Party Line (1988) and Troop Beverly Hills (1989).

De departe, ultimul său rol important a fost cel din filmul Shake, Rattle and Roll: An American Love Story. Filmul a fost turnat în 1999.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×