Doliu la Antena 1. A murit Cristian Pavelescu, unul din oamenii de bază ai Observatorului

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 10:32
Doliu la Antena 1. A murit Cristian Pavelescu, unul din oamenii de bază ai Observatorului
A murit Cristian Pavelescu, unul din cei mai buni oameni de la Observator. Sursa foto: Antena 1

A murit Cristian Pavelescu, poreclit de colegi Zefi sau Zeffirelli, unul dintre cei mai iubiți jurnaliști de la Observator. Anunțul morții sale a fost făcut ieri seară de Mihai Gâdea care, cu lacrimi în ochi, a adresat câteva cuvinte despre fostul său coleg.

A murit Cristian Pavelescu, unul din oamenii Observatorului de la Antena 1

Mai multe vedete ale trustului Intact au plâns când au aflat despre moartea tânărului observator, un om care își dedica tot timpul pentru meseria sa, unul din puținii oameni dedicați în această breaslă.

La finalul emisiunii Sinteza zilei de aseară, Gâdea a ținut să spună câteva cuvinte despre Zefi, așa cum îl alintau cei de la Antene pe Cristi Pavelescu.

Cu ochii înăbușiți de lacrimi, directorul Antenei 3 a spus următoarele: „Dragii mei, astăzi a fost o zi proastă! Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat. Noi îi spuneam „Zeffirelli”. E greu să-i spunem la trecut – foarte greu!”.

Jurnalistul avea cancer la vezică

„O despărțire foarte grea pentru noi toți și o despărțire foarte dureroasă! L-am cunoscut ca pe un om remarcabil, ca pe un profesionist desăvârșit, ca pe un om care își iubea cu multă pasiune meseria. Un om tare aparte, Cristian Pavelescu. Dumnezeu să-l odihnească”, a mai spus Mihai Gâdea.

Despre Zeffirelli au vorbit și Simona Gherghe și Sandra Stoicescu, două dintre persoanele care l-au cunoscut .

„Dumnezeu să te odihnească în pace și să-ți găsești liniștea alaturi de părinții tăi. Vocea ta o să rămână mulți ani în amintea milioanelor de telespectatori”, a scris Gherghe în mediul online.

Cristian Pavelescu avea cancer la vezică. Duminică, jurnalistul era în tură cu toți colegii săi, dar ieri i s-a făcut rău și a ajuns în spital. Moartea lui a venit pe neașteptate, familia și colegii acestuia fiind și acum în stare de șoc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×