Mircea Badea a decis să nu mai facă emisiuni cu Mihai Gâdea. Ce se întâmplă la Antena 3

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 23:20
Mircea Badea a decis să nu mai facă emisiuni cu Mihai Gâdea. Ce se întâmplă la Antena 3
Mircea Badea a decis să nu mai apară cu Mihai Gâdea în emisiune. Sursa foto: captură Antena 3

Mircea Badea a decis să nu mai facă emisiuni cu Mihai Gâdea în serile de duminică, iar decizia a fost anunțată în ediția „În gura presei” din 26 aprilie.

Mircea Badea nu mai face emisiunea de duminică cu Mihai Gâdea

În mod normal, duminică seara, Badea și Gâdea aveau o ediție specială împreună, însă în ediția din 26 aprilie cei doi și-au văzut fiecare de treabă, separat.

Mircea Badea a declarat motivul pentru care telespectatorii nu i-au mai văzut împreună, așa cum s-a întâmplat în duminica anterioară.

Realizatorul emisiunii difuzată după ora 23:00 a spus că decizia îi aparține și că vrea să se protejeze cât mai mult pe starea de pandemie, limitând astfel contactul cu cei din jur chiar și la serviciu.

„Dată fiind situația care este, am decis să facem așa”, a spus Badea.

Atac la adresa Guvernului pentru că a închis site-urile care publică știri false

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a comentat și decizia autorităților de a închide anumite site-uri care prezentau știri false.

„Cel mai important mi se par acum drepturile. În România s-au închis niște site-uri, nici măcar n-am intrat pe ele. Eu cu asta nu pot să fiu de acord. Nu știu ce scriau acele site-uri și nici nu mă interesează cine le citea și ce spuneau. Faptul că Guvernul, puterea poate să închidă gura oricui pentru că el consideră că e fake news și fiind fake news închide”, a declarat Badea la Antena 3.

„Cine naiba ești tu, guvern, să spui tu cine are dreptul să vorbească și cine are dreptul să tacă? Mâine o să vină o putere și va zice că Vechiul Testament e fake news. Există o dovadă că Moise a despicat mările? Se interzice!”, a mai spus prezentatorul.

„În Evul Mediu, oamenii de știință de atunci credeau că Pământul e plat. A venit unul și a zis că e rotund: pe rug! E vreo diferență între Evul Mediu și ce e acum?”, a concluzionat Badea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×