Doliu în televiziune! A murit jurnalistul Valentin Gheorghiu

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 11:01
Doliu în televiziune! A murit jurnalistul Valentin Gheorghiu
A murit jurnalistul Valentin Gheorghiu

Lumea presei din România este din nou în doliu! Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit în urmă cu scurt timp. Acesta lucra la Televiziune Publică și a lăsat în urmă o fiică de 19 ani.

A murit jurnalistul Valentin Gheorghiu

Anunțul trist a venit din partea unui coleg de-al său, pe Facebook. ”Prea tanar, Valentin Gheorghiu (Bursucu) a plecat dintre noi. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, este mesajul scris de Corneliu Matache.

Bursucu era pasionat de motociclism și se urca de câte ori putea pe motocicletă și pleca spre munte, acolo unde îi plăcea să petreacă cât mai mult timp, în natură.

Bursucu a lăsat în urmă o fiică de 19 ani

Printre ultimele fotografii postate pe facebook, se vede cât de mult ținea Valentin Gheorghiu la cățelul său, căruia i-a aniversat și ziua de naștere. I-a pus pus cifra 7 pe o prajitură, apoi l-a așezat pe patruped la masă.

Încă nu se cunosc detalii despre moartea jurnalistului Valentin Gheorghiu. Moartea sa vine însă la numai câteva zile după cea a fostei sale colege, Cristina Țopescu.

Jurnalista a murit anul trecut, în preajma Revelionului, dar trupul ei a fost descoperit de-abia după două săptămâni, când cea care s-a alertat a fost vecina ei, care nu o mai văzuse de ceva timp. Aceasta a sunat la 112 și a chemat poliția.

Oamenii legii au intrat în casa jurnalistei, unde au avut parte de o priveliște de coșmar. Cristina Țopescu a murit în patul ei, iar lângă ea au mai fost găsiți și doi căței fără viață. Trupul jurnalistei se afla într-un proces avansat de putrefacție.

Aceasta a fost incinerată, după cum a decis familia sa. Mama ei a stat la căpătâiul fiicei sale și i-a pus în coșciug o jucărie de lemn, care reprezenta un cățel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×