Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2019, 15:53
Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș

Presa din România este în doliu, după moartea jurnalistului Paul Lăcătuș. Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct, la 64 de ani. Tragedia s-a produs joi, iar ziaristul va fi înmormântat duminică. Paul Lăcătuș era specializat pe segmentul economic și a lucrat o vreme îndelungată la publicația Capital.

De asemenea, acesta a mai lucrat la publicații precum Succes, Idei de afaceri, Bilanț. În ultimii ani, jurnalistul s-a preocupat de asociația Centrul Român pentru Educația Economică, potrivit paginademedia.ro. Trupul bărbatul va fi înmormântat la Cimitirul Nefliu, de lângă Bragadiru, acolo unde este depus în acest moment.

A murit jurnalistul Paul Lăcătuș

Din urmă au venit și mesajele celor dragi. ”Un gând bun de însoțire întru călătoria veșnică a lui Paul Lăcătuș și un umăr de sprijin familiei îndoliate.  Dumnezeu să-l odihnească! Toți cei cu care a împărțit bucuriile vieții!;

Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș
Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct, la 64 de ani

Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște pe colegul nostru! Condoleanțe familiei! Îmi pare rău! Nici nu îmi vine să cred!; Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe întregii familii! SUnt încă răvășit de această veste și nu îmi găsesc cuvintele…; Nu pot crede!!! Dumnezeu să îl odihnească! Sincere condoleanțe!”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor îndurerați după vestea dispariția ziaristului Paul Lăcătuș.

În decembrie, anul precedent, a murit jurnalistul Mugur Corpaci

De asemenea, în decembrie anul precedent, s-a stins din viață și jurnalistul Mugur Corpaci. Acesta s-a stins la vârsta de 51 de ani. A fost găsit de fosta sa soție în stare de inconștiență, într-un apartament din Berceni, acolo unde locuia singur. Cunoscutul om de radio a încetat din viață în urma unui accident vascular cerebral, după ce a fost operat la Spitalul Alexandru Obregia. „Pe Mugur l-am văzut ultima dată la spital, după ce a suferit atacul cerebral.

Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș
Paul Lăcătuș era specializat pe segmentul economic și a lucrat o vreme îndelungată la publicația Capital

Pe 18 noiembrie am vorbit cu el, pe 19 a avut emisiune, pe 21 i s-a făcut rău, iar două zile mai târziu a fost operat. A respirat liber o perioadă, dar în ultima vreme îl reconectaseră la aparate. A fost un coleg cu un comportament ireproșabil, un profesionist, un băiat excepțional. Am fost colegi de cameră, la Olimpiada de la Rio de Janeiro 2016.

Nici «Dă-te mai încolo» nu-ți zicea. Aici se ajunge din cauza stresului cotidian, plus că unele probleme medicale sunt ereditare, înțeleg de la medici. Dumnezeu să-l ierte”, a spus fostul său coleg de la postul public e radio, Adrian Fetecău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×