Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
26/01/2019, 15:53
Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș

Presa din România este în doliu, după moartea jurnalistului Paul Lăcătuș. Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct, la 64 de ani. Tragedia s-a produs joi, iar ziaristul va fi înmormântat duminică. Paul Lăcătuș era specializat pe segmentul economic și a lucrat o vreme îndelungată la publicația Capital.

De asemenea, acesta a mai lucrat la publicații precum Succes, Idei de afaceri, Bilanț. În ultimii ani, jurnalistul s-a preocupat de asociația Centrul Român pentru Educația Economică, potrivit paginademedia.ro. Trupul bărbatul va fi înmormântat la Cimitirul Nefliu, de lângă Bragadiru, acolo unde este depus în acest moment.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A murit jurnalistul Paul Lăcătuș

Din urmă au venit și mesajele celor dragi. ”Un gând bun de însoțire întru călătoria veșnică a lui Paul Lăcătuș și un umăr de sprijin familiei îndoliate.  Dumnezeu să-l odihnească! Toți cei cu care a împărțit bucuriile vieții!;

Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș
Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct, la 64 de ani

Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște pe colegul nostru! Condoleanțe familiei! Îmi pare rău! Nici nu îmi vine să cred!; Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe întregii familii! SUnt încă răvășit de această veste și nu îmi găsesc cuvintele…; Nu pot crede!!! Dumnezeu să îl odihnească! Sincere condoleanțe!”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor îndurerați după vestea dispariția ziaristului Paul Lăcătuș.

În decembrie, anul precedent, a murit jurnalistul Mugur Corpaci

De asemenea, în decembrie anul precedent, s-a stins din viață și jurnalistul Mugur Corpaci. Acesta s-a stins la vârsta de 51 de ani. A fost găsit de fosta sa soție în stare de inconștiență, într-un apartament din Berceni, acolo unde locuia singur. Cunoscutul om de radio a încetat din viață în urma unui accident vascular cerebral, după ce a fost operat la Spitalul Alexandru Obregia. „Pe Mugur l-am văzut ultima dată la spital, după ce a suferit atacul cerebral.

Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Paul Lăcătuș
Paul Lăcătuș era specializat pe segmentul economic și a lucrat o vreme îndelungată la publicația Capital

Pe 18 noiembrie am vorbit cu el, pe 19 a avut emisiune, pe 21 i s-a făcut rău, iar două zile mai târziu a fost operat. A respirat liber o perioadă, dar în ultima vreme îl reconectaseră la aparate. A fost un coleg cu un comportament ireproșabil, un profesionist, un băiat excepțional. Am fost colegi de cameră, la Olimpiada de la Rio de Janeiro 2016.

Nici «Dă-te mai încolo» nu-ți zicea. Aici se ajunge din cauza stresului cotidian, plus că unele probleme medicale sunt ereditare, înțeleg de la medici. Dumnezeu să-l ierte”, a spus fostul său coleg de la postul public e radio, Adrian Fetecău.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×