Doliu în politica românească! A murit Radu Demetrescu, primarul interimar din Sebiș!

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
24/01/2020, 12:13
Doliu în politica românească! A murit Radu Demetrescu, primarul interimar din Sebiș!GALERIE FOTO
Radu Demetrescu ocupa funcția de primar interimar în Sebiș. Sursa foto - facebook

Doliu în politica românească! A încetat din viață Radu Demetrescu, primarul interimar al orașului Sebiș. Edilul a murit la Institutul de boli Cardiovasculare de la Timișoara.

Doliu în politica românească!

Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct. Primarului i s-a făcut rău la începutul săptămânii, la Arad. A fost transportat de urgență la Timișoara, acolo unde medicii au făcut toate eforturile posibile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La distanță de doar câteva ore, doctorii au luat decizia să-l opereze. Edilului i s-a implantat un stent și totul părea în ordine. Din păcate, inima lui a cedat și nu s-a mai putut face nimic.

A murit primarul din Sebiș!

Radu Demetrescu a preluat funcția de primar din 2018, după ce fostul primar Gheorghe Feieș a fost declarat incompatibil.

Culmea, la rândul lui și el a fost găsit incompatibil de ANI, în luna iunie a anului trecut, dar a reușit, în cele din urmă, să rămână la cârma urbei!

Trebuie specificat că anul acesta urma să împlinească 65 de ani! Radu Demetrescu s-a născut pe 24 noiembrie 1955, la Pleșcuța.

Edilul a fost jurist de meserie, fiind de-a lungul timpului, director la A.E.I.C.I.P. Cermei,dar și  jurist la Primăria Cermei.

Din anul 2004 până la începutul anului 2018, acesta a fost desemnat viceprimar al orașului Sebiș.

Ulterior a preluat funcția de primar interimar, pe care a ocupat-o până acum.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×