Doliu în muzica rap! Cântăreaţa Lexii Alijai a murit la vârsta de 21 de ani

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 13:22
Doliu în muzica rap! Cântăreaţa Lexii Alijai a murit la vârsta de 21 de ani GALERIE FOTO
Cântăreața a murit la vârsta de 21 de ani. Sursa foto - facebook

Doliu în muzica rap! Lexii Alijai a murit, au anunţat mai multe publicaţii americane, printre care şi Variety. Tânăra cântăreaţă de rap în vârstă de 21 de ani, cu o carieră promiţătoare, a decedat la 1 ianuarie.

Doliu în muzica rap!

Din păcate vestea tristă a fost confirmată și de verişoara ei, artista Raeisah Clark. Aceasta a ținută să spună printr-un mesaj publicat pe Facebook că informația dispariției rudei ei este adevărată.

„Eşti o adevărată legendă. Odihneşte-te în paradis, nu te vom uita niciodată”, a scris ea.

Cântăreaţa Lexii Alijai a murit la vârsta de 21 de ani

„Nu mai am cuvinte… Frumoasa mea verişoară atât de talentată şi cu un suflet unic. Este prea devreme”, a continuat aceasta.

Circumstanţele şi cauza morţii tinerei nu au fost încă dezvăluite. Interesant este că Lexii Alijai a fost activă pe reţelele de socializare cu doar câteva ore înainte de a muri.

Născută în Statele Unite, la Saint Paul în statul Minnesota, Lexii Alijai, pe numele ei adevărat Alexis Alijai Lynch, a devenit cunoscută după colaborări cu Drake şi 2pac.

În plină ascensiune, ea şi-a lansat primul album de studio, „Growing Pains”, în septembrie 2017. Artista a mai colaborat în 2015 cu Kehlani la melodia „Jealous”, care a ajuns pe locul 36 în topurile americane.

„Nu, vă rog să-mi spuneți că nu este adevărat”, „Cum să moară Lexii a noastră? De ce doamne, de ce ea? Era o persoană minunată”, ”Dumnezeule! Parcă trăiesc un coșmar”,

„Așa ceva nu există. Refuz să cred. Nu este posibil ca un copil să fie deja înger. Căci ea, cu siguranță, este un înger. Nu a făcut rău nimănui. A fost un exemplu pentru noi toți cei care iubeam această muzică”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor postate pe rețelele de socializare

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×